Zăpadă multă, ger şi viscol peste Dâmboviţa în următoarele trei zile

0
266

Vremea se înrăutăţeşte din nou în Dâmboviţa. Meteorologii au emis deja două avertizări cod portocaliu şi una cod galben pentru perioada 12 – 14 februarie. Autorităţile ne cer insistent să nu plecam la drumuri lungi.

Dacă situaţia impune totuşi să facem deplasări, este bine să ne informăm exact cu privire la starea drumurilor, înainte de a ne urca la volan. În acest sens, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a pus la dispoziţia dâmboviţenilor numărul de telefon cu tarif normal 0245-611423, unde pot fi de asemenea semnalate problemele din teritoriu.

La Târgovişte, administraţia locală a deschis un telverde – 0.800.800.361 – unde cetăţenii care nu se pot deplasa din cauza bolii şi a bătrâneţii să poată apela la sprijinul primăriei. Un angajat al Direcţiei de Asistenţă Socială, spune primarul Gabriel Boriga, se va deplasa la fiecare acasă şi îi va aproviziona cu medicamente, mâncare şi apă. Gratuit. Linia telefonică gratuită va fi deschisă atâta timp cât condiţiile meteorologice o vor cere.

sursa :

Zăpadă multă, ger şi viscol peste Dâmboviţa în următoarele trei zile

11:57 Vremea se înrăutăţeşte din nou în Dâmboviţa. Meteorologii au emis deja două avertizări cod portocaliu şi una cod galben pentru perioada 12 – 14 februarie. Autorităţile ne cer insistent să nu plecam la drumuri lungi. Articol complet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.