Weekend de poveste la Pietrari. Pensiunea Antonio va invita sa petreceti vacantele în natura si atmosfera rustica a unui sat Dâmbovitean

0
378

? Pensiunea Antonio pune la dispozitia dumneavoastra 6 camere duble, fiecare dintre acestea fiind dotate cu baie proprie ce dispune de toate dotarile necesare unei igiene perfecte. De asemenea fiecare camera este dotata cu televizor LCD modern.

Fie ca doriti sa petreceti un sejur alaturi de prieteni, fie o perioada de team building impreuna cu colegii, acestea ar fi detaliile care v-ar interesa. Sau in cazul in care organizati o petrece, ori o aniversare, aveti optiunea de a inchiria intreaga vila! Pentru asta ne puteti contacta la unul din numerele de telefon pe care vi le punem la dispozitie:

? Vacanta visurilor tale!

O atmosfera rustica, un aer curat de munte si livada proprie din spatele pensiunii, toate garanteaza o vacanta linistita si de neuitat.

? Spatiu suficient

Pensiunea are o capacitate de 12 persoane si pune la dispozitie 6 camere duble dotate cu baie proprie si un living spatios si modern. In mijlocul naturii, la noi timpul trece mai usor, astfel va veti relaxa uitand de grijile cotidiene si de aglomeratia orasului, departe de aceastea.

Internet Wireless si parcare in curtea pensiunii – asigurate!
?Natura sau Gratar

Va puteti delecta privind natura salbatica de pe geamul camerei sau terasa dumneavoastra, ori puteti savura un gratar cu mici si bere.

? Bucatarie moderna

Va punem la dispozitie o bucatarie complet utilata, din care nu lipsesc aparate moderne precum filtrul de cafea, cuptorul cu microunde, cuptorul electric cu plita electrica, hota sau frigider.
?Obiectvie turistice

Fie pe raza localitatii, fie in imediata apropiere puteti vizita numeroase obiective turistice, de la biserici si manastiri pana la monumente istorice ce consemneaza trecutul zonei.

? Crucea de Piatra – In Pietrari se afla o cruce de piatra scrisa cu alfabet chirilic situata la ulita lui Vlad Gheorghe (Ion) care este declarata monument istoric. O astfel de cruce de piatra se mai afla in punctul Valea Campului in satul Sipot si in punctul Malaiste.

? Biserica Sf. Ioan Botezatorul – Biserica este construita in secolul al XIX-lea, ctitoria lui Nicolae Papadat, preotul Antofie si Ion Banescu (1832-1841). Are o lungime de 20 de metri si o latime de 7 metri, iar inaltimea pana la scafa este de 5 metri.

? Lacul Tatarilor – In centrul satului Pietrari, la locul zis „Muchea Negoestilor”, pe culmea unui deal inalt este o „cula” insemnata de pe vremea tatarilor. Toponimul „Drumul Tatarilor” ne sugereaza ideea ca pe aici au trecut popoarele migratoare, localnici din depresiunea Barbuletului le-au opus o rezistenta darza.

? Monumentul Eroilor – Ca o marturie a trecutului de lupta pentru reintregirea neamului, in amintirea celor care si-au jertfit viata pentru eliberarea patriei in luptele de la Marasesti, Marasti si Oituz, a fost ridicat Monumentul Eroilor din satul Pietrari.

Contact:

Comuna Pietrari, Judetul Dambovita
☎ 0765601676
☎ 0743056081

www.pensiuneantonio.ro

Facebook:  www.facebook.com/Pensiunea-Antonio

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here