VIDEO. PLANTAŢIE DE MERI DISTRUSĂ DE URŞI LA RÂU ALB!

1
294

Sperau la o recoltă bogată, însă au fost nevoiţi să scuture toate merele pentru a salva pomii de teama urşilor! De foame , salbăticiunile au început să coboare in livezile localnicilor din Râul Alb şi aşa foarte puţine în care s- au făcut fructe.

peca

Oamenii spun că au ajuns la disperare după ce în doar o săptămâna urşii au rupt peste 30 de arbori , singura soluţie fiind să scuture toate fructele. Acum au rămas şi fără recoltă insă spun ca in felul acesta pomnii vor rămâne intregi.
Au stat la pândă noapte de noapte înarmaţi cu făclii şi furci, însă nu au reuşit să alunge urşii flămanzi care coboară în cautarea hranei. Petre Comana este un localnic din comuna dâmboviţeană Râul Alb şi spune că a fost nevoit să scuture toţi pomii deşi necopţi după ce în doar o săptmână urşii au rupt peste 30 de arbori.

Nu este singurul localnic, şi vecinii acestuia se tem că urşii le vor distruge livezile pentru că , spun ei, animalele sunt foarte flamânde , iar in pădure nu mai găsesc niciun pic de hrană. Se tem insă că salbaticiunile vor ajunge şi în gospodării pentru că nici în livezi nu s-au facut aprope deloc fructe.
Cei care au livezile in apropioerea pădurii vin noapte de noapte pentru a incerca sa alunge salbaticiunile flămânde însă spun oamenii se tem din ce in ce mai tare ca urşii vor venii şi in gospodăriile lor.

 

http://www.tvpartener.ro/2014/09/03/video-plantatie-de-meri-distrusa-de-ursi-la-rau-alb/

1 COMENTARIU

  1. Erau in cautarea acelor „specii” de primari care vor sa treaca in barca pesedeului,iar din cauza faptului ca nici unul nu a fost gasit(unul era plecat la intalnirea cu Tutuianu), de necaz,s-au napustit asupra pomilor.Asta-i un semn rau pentru ca (si)ursii au dat de inteles ca -i vor scutura bine pe acei primari…traseisti.Aviz si celor de la pnl,in mod special d-lui edil de Pietrari ,acesta avand la activ o astfel de „apucatura” traseista.Mare grije,stimati traseisti,ursii sunt pe urmele…. voastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.