VIDEO. Merg la şcoală cu o dubă de marfă , o căruţă sau chiar pe jos peste şapte kilometri, elevii din Pietrari

3
308

Deşi pare incredibil, aproape 100 de copii, din două sate ale comunei Pietrari trebuie să îndure acest chin pentru că spun profestorii , edilul localităţii a preferat să plătească telefoanele angajaţilor de la primărie, în loc să achite reparaţia mijlocului de transport.

Deşi au trecut şase luni de când microbuzul şcolar din localitatea dâmboviţeană Pietrari s-a defectat, autorităţile locale nu au făcut decât să se plângă , aşa cum susţine primarul localităţii , că nu are bani să plătească reparaţiile autovehicolului, în condiţiile în care, spun profesorii , edilul a preferat să achite facturile de telefonie ale angajaţilor . In aceste condiţii , elevii din satele Şipot şi Valea au fost nevoiţi să vină fie pe jos fie cu o dubă de marfă sau chiar şi cu o căruţă de la mai bine de şapte kilometri. In fiecare dimineaţă, micuţii se trezesc cu noaptea-n cap şi pleacă la şcoală înghesuiţi pe o banchetă unde nu ar putea încăpea decât patru persoane. Cu toate acestea, părinţii preferă acest mijloc de transport pus la dispoziţie de un consilier local decât să -şi lase copii să meargă pe jos prin frig .Odată cu rectificarea bugetară , edilul a transmis conducerii şcolii că va achita reparaţiile microbuzului şi in cel mai scurt timp transportul elevilor se va relua.

VIDEO. Merg la şcoală cu o dubă de marfă , o căruţă sau chiar pe jos peste şapte kilometri, elevii din Pietrari

3 COMENTARII

 1. Am urmarit si ascultat luariile de pozitie a celor asa zis afectati de faptul ca microbuzul scolar este in reparatie si elevii sunt nevoiti sa mearga pe jos.Mi-a fost greu sa cred cum,cu atata imbecilitate,consilierul local care era ascuns sub un fes pesede se scremea sa dea explicatii cu privire la acest caz,si am ramas tablou cand ,la un moment dat ,da de inteles ca reparatia este achitata ,dar primarul nu vrea sa scoata masina din atelierul de reparatii.Se vede clar cum goarna pesedista rasuna peste toata Valea Raului Alb,se vede ,chiar orb daca esti ,ca totul este bine pus la punct de catre gornistii pesedisti de al inlatura pe primar.Eu cred ca cetatenii cu cap sanatos nu inclin sa creada bazaconiile acestor…pucisti ,si mai cred ca tanti invatatoare,de limba romana daca nu ma insel,ar mai trebui sa faca cateva cursuri,asa cum dealtfel trebuie urmata de directoare care-si innoda cuvintele,le croseta ,sa iasa o fraza…buna si’mneaei sa para cat mai…detamai director,dar fara rezultate prea bune.Deci,ar trebui sa se stie cu ce grad au promovat ca profesor si director,iar dup’aia sa se arunce in acuzatii,acuzatii nefondate dupa cum dealfel se constata si….,asa cum am zis,chiar dac’ai fi orb le-ai….vedea cat de neadevarate sunt.

 2. Indraznesc sa raspund celui care isi ascunde identitatea si face aprecieri asupra unor persoane pe care,se vede bine,nu le cunoaste,desi acest lucru e sub nivelul meu.Ba mai mult,arunca,,vorbe”fara acoperire,pronuntandu-se in legatura cu statutul unor cadre didactice,fara a avea posesia termenilor. In invatamant cadrele didactice promoveaza trecand prin niste examene foarte serioase pentru obtinerea gradelor didactice. Doamnele mai sus mentionate au gradul didactic I obtinut cu nota maxima. Documentele care atesta acest fapt sunt eliberate de Ministerul Educatiei si nu de orice institutie de duzina.Pentru faptul ca
  ati lezat niste persoane prin afirmatiile tendentioase,ar trebui sa va cereti scuze. E o minima regula a bunului simt.

  • LIA@stimata doamna

   Si d-astra va ascundeti identitatea ,ca doara LIA n-o fi numele adevarat,ci eventual vreun derivat de la Elena.Faptul ca incepeti cu „desi acest lucru e sub nivelul meu”(adicatelea …un fel de cine esti,ce marca porti, dumneata si cine sunt eu)dati dovada de un nivel mult mai scazut,in primul rand de bun simt.Eu nu m–am pronuntat ci numa’am constatat un lucru bine stiut,adica multi dintre asa zisi profesori nu obtin nici macar nota cinci, dovedindu-se astfel ca sunt mult sub nivelul unui elev.Nu -mi cer scuze pentru ca nici doamnele de mai sus,o doamna fiind chiar cea care-mi cere sa-mi cer scuze,nu trebuie sa actioneze la comanda unui director ,director care la randul lui actioneaza la comanda sotului,in acest caz popa.Situatia microbuzului si faptului ca elevii merg la scoala cu caruta,bicicleta sau pe jos se stia de multa vreme.De ce s-a actionat acum?de ce invatatorii si profesorii care aveau o relatie de colaborare buna cu conducerea primariei,cu primarul ,au trecut la atac dur?nu v’i se pare ca manipularea-i in floare si in randul cadrelor didactice,manipulare in interesul unor partide,in acest caz psd care controleaza totul? si….de ce nu ati apelat la dom’ vice pentru ca si’mnealui avea atributiuni necesare impicarii in rezolvarea cazului.Este clar ca aici este vorba despre interese politice nicidecum cele,asa cum ar fi normal,ale elevilor,ale …chiar cadrelor didactice.D-astra va place situatia creata la nivelul comunei?eu sunt ferm convins ca…nu.
   O seara buna va doresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.