VIDEO! Elevii din Valea, Pietrari, sunt duși la școală cu… CĂRUȚA! “Mi se rupe inima de ei!”

2
325

E lung si greu drumul spre scoala pentru copiii dintr-un sat din Pietrari.
Cei mici se ingramadesc in caruta unui satean care, sufletist, s-a oferit sa-i duca la cursuri cale de 7 kilometri, altfel n-ar mai ajunge.

Microbuzul scolar e stricat de o jumatate de an, iar primarul sustine ca nu are bani sa il repare. Copiii ajung la scoala rebegiti de frig si multi dintre ei s-au imbolnavit.

61586369

Infofoliti ca in plina iarna, copiii din satul Valea pleaca la scoala sau gradinita cu noaptea in cap. Se ingramadesc 15 in caruta care tine loc de microbuz scolar si pornesc la drumul lung de 7 km.

Carutasul ii duce zilnic la scoala pe copii, din mila. Omul are familie acasa si castiga bani transportand lemne cu atelajul, dar pentru gestul lui marinimos nu accepta recompensa din partea parintilor.

http://youtu.be/gGxeKjROkQA

Iosif Cobianu, carutas: Ma doare inima, mi-e mila de ei, e distanta mare sa mearga pe jos, nu mai sunt buni de nimic, nici la scoala, nici acasa.

 

mai mult la :    http://targovistenews.ro/live/video-elevii-din-valea-pietrari-sunt-dusi-la-scoala-cu-caruta-mi-se-rupe-inima-de-ei/

2 COMENTARII

  1. Daca treceai ,stimate domn’primar,la psd pe baza acelei mizerabila ordonanta elaborata special pentru prostituati …politici ,atunci avea si primaria parte de o pereche de chei pentru un microbuz nou ,chei inmanate chiar de pesedistul Dragnea,cel care trezeste pana si mortii la…vot,stim noi de ce.Asadar ,primarul neintrand in randul celor mai insetati mardeiasi politici ai tuturor timpurilor,”dragii „si neispravitii pesedisti ,era normal ca carmaciul de la nivelul judetului ,tovarasu Tutuianu,nu a pus pe lista si un microbuz pentru comuna Pietrari.Mai mult de atat,trecerea vicelui , latosu’ Neacsu , in partidul mincinosilor a dus la un cutremur pe plan local.Acest nou recrut pesedist ,fost latos liberal, …acum probabil un dragut bretonat …social democrat ,avand in spate: pe cel mai de seama si priceput om ,jonglerul afacerilor murdare ,nimeni altul decat fostul edil , popa nimenea impreuna cu directoarea scolii ,sotia acestuia,mai multe nulitati din cadrul consiliului local si cativa parinti ,toti acestia au trecut la atac dur la adresa primarului pe motivele stiute ,bineinteles cu mult timp in urma de catre intreaga comunitate ,lipsa microbuzului.De ce acum?pentru ca functia tradatorului liberal,actual pesedist bretonat ,va fi discutata in sedinta consiliului local,de aceea cateii pesedisti care-l inconjoara au facut zid in jurul lui.Chestia grava este faptul ca DOMNUL popa se implica in aceasta problema,ceea ce contravine directivelor BOR,el ar trebui sa-si vada de enoriasi ,nu sa dea lectii de politica in timpul slujbelor.

  2. Cu regret v’o spun,dar acest conflict local este (si)…rezultatul activitatii d-astra,d-le primar, deoarece v-ati bazat pe increderea unor nulitati.Vicele a fost imputernicit ,peste masura as zice eu,sa ia decizii cheie la nivel de comuna,fapt care a dus la o mai….apropiere de nevoile cetatenilor,nevoi care,asa cum se stie, erau rezolvate in functie de ce…””dictari” primea de la cel care tragea…sforile,seful pesede local.Ati fost lucrat pe la spate,dom’primar,multi au profitat de bunavointa d-astra,de bunatatea si bunul simt de care ati dat dovada fata de cei care va inconjoara,iar din acest motiv unii mai cu „”…fler” au avut tupeul necesar sa va…….fure chiar din farfurie,pe fata,cazul contabilei si casierului tractorist.Banuiesc ca v-ati desteptat in urma acestui dus cu apa clocita.Ati fost „dusuit „chiar de catre oameni de incredere care,din pacate,v-au tradat pentru un bine al lor.Deci,mare grije,nu mai dati….izmene pe calator pentru ca uitati ce se intampla,sunteti linsat…politic chiar cu armele d-astra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.