Vai ce rusine ! Situl primariei Barbuletu a fost suspendat pentru neplata

1
269

Si inca ceva,  ce ziceti  e Cosmin Antofie patronul firmei www.Computerfun.ro, cea care a facut siturile primariilor www.PrimariaBarbuletu.ro si www.PrimariaRauAlb.ro , in familie cu Adrian Antofie comisar sef la Targoviste (vezi mai jos) ??? Cat or fi platit primarii Marian Alexe si Catalin Preda pentru situri ? Si daca ComputerFun.ro e firma de casa a PDL Dambovita ?

Desi era gol de continut, desi nu prezenta nici o informatie reala si nu mai era actualizat din martie 2011, era totusi un inceput. Se putea construi in continuare pe baza acelui site.

Ce rusine !

Firma care a facut situl :

Numele companiei:
Computer Fun Distribution S.R.L


Persoana de contact:
Antofie Cosmin
hmmm ce ziceti  e Antofie Cosmin in familie cu Adrian Antofie comisar sef la Targoviste ???


Adresa:
Bd Unirii, Nr. 2, Cod 130082


Localitate:
Targoviste


Judet:
Dambovita


Telefon:
0245/212672

Inca de la infiintare Computer Fun Distribution S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Compania Computer Fun Distribution S.R.L va pune la dispozitie servicii de furnizare internet. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

hmmm ce ziceti  e Antofie Cosmin in familie cu Adrian Antofie comisar sef la Targoviste ???

hmmm ??? am gasit si asta :

Activitate de nota 10, avansare pe măsură! Șeful poliției Târgoviște, Adrian Antofie a fost avansat la gradul de comisar șef. Alți 144 de polițiști dâmbovițeni au fost avansați în grad, cu prilejul Zilei Poliției Române. "Au fost avansaţi 144 de poliţişti, din care un ofiţer şi un agent înainte de împlinirea termenului de acordare a gradului profesional, respectiv Comisar şef de poliţie Antofie Adrian- şeful Poliţiei Municipiului Târgovişte şi agent şef principal de poliţie Andrei Laurenţiu – lucrător în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor . Totodată, au fost oferite diplome de excelenţă celor care s-au remarcat prin activitatea desfăşurată şi munca depusă", se arată într-un comunicat remis sock.ro de Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Dâmbovița. Foto – Incomod.

1 COMENTARIU

  1. Ce anume ne surprinde in aceasta problema?,afacerile se fac de sus in jos,fie politie,ministere,parlament etc…etc…. C u riscul ca ma abat putin de la acest subiect pot spune ca de atata amar de vreme asistam neputinciosi cum acesti „domni cu greutate”isi fac drum si carari in afaceri.Cei maruntei ,si aici ma refer la un sef de post (de ex.)care primeste o sticla de vin sau o bere este catalogat corupt si se face tam-tam pe acest subiect zile in sir,iar cu aceste „capuse” care -si rotunjesc buzunarele cu fel de fel de firme tot „capuse”nimeni nu intervine in forta pentru a stopa flagelul nociv al improprietariri pe baza functiilor si relatiilor.Nu sunt de acord cu ceea ce se spune ca ar fi” firma de casa „a pdl-lui, este o amestecatura in toate aceste probleme ca nimic nu se mai intelege care cu care ar fi.Exemplu este cazul dl-ui primar de PIETRARI fiind catalogat ca „liberal”(poate liber-al de a functiona cu toti din toate partidele)cu stransa prietenie dintre domnia sa si cel de la pdl,nu rezulta ca afacerile se fac intre ei indiferent din ce partid fac parte?.Se „bat „prin vorbe in direct si reluare,iar prin culise se intalnesc si-si rotunjesc afacerile fara a se tine cont ca fac parte din partide diferite,si nu ma indoiesc ca de fiecare data la intalnirile lor sa nu spuna(de noi) ca si de data aceasta (vorba distinsului presedinte)i-am „ciuruit”.In toata aceasta perioada de la revolutie ,la putere s-au perindat aproape toate partidele si tot in aceasta perioada nimic nu s-a facut .Am asistat de fiecare data la schimbari ,iar cei care au venit au dat vina pe cei care au fost ,ca au lasat gaura in buget si e greu si dificil pentru a redresa economia (baliverne,,,,..si tot baliverne),si uite asa se rotesc toti pe la carma TARII o „jumulESC” pe toate partile,apoi trec in opozitie si de aici trag cu „sageti „unii in altii……asa pe la televizor sa vedem noi cat de buni ar fi cei care au ramas fara putere.In concluzie toate partidele au cotribuit la decimarea TARII care inca se mai numeste ROMANIA,spun inca pentru ca in viitor poate veni la putere un partid sau coalitie in care ar fi in stare sa-i schimbe si „nordul cu sudul”,adica s-o puna pe dos definitiv.
    ps.
    cand primaria incheie o afacere ,nu credeti ca PRIMARUL stie exact cine sunt personajele?si de ce tocmai firma acestui domn Antofie Cosmin? ,
    iar pe dl.din imagine il” urechiaza” sau decoreaza?,
    prima varianta i-ar fi pe…..masura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.