:) va prezentam : marul care musca ! :)

2
362

Citeva intrebari pertinente :

Si totusi de ce tace presa PDL-ista in privinta scandalului de la primaria Pietrari  ? în mod normal ar fi dat navala, ar fi urlat "Jos Coman" din toti ranunchii… ca doar e din opozitie , sau nu ?!

De ce cotidianul care a publicat aceasta ancheta si care are anumite simpatii PSD , si este deasemenea anti-PDL recunsocut , este singurul ?

In principiu cel putin PNL, de unde vine si primarul in cauza, ar trebui sa fie aliat cu PSD si in speta cu Jurnalul de Dambovita … hmm…


Sa fie oare pentru ca primarul din Pietrari, PNL, a colaborat prea bine in trecut, cu PDL si cu liderii puterii de la CJ Dambovita ?!!

Sa fie pentru ca PSD s-a hotarait sa aiba candidat propriu la alagerile locale?

Intrebam ? Auzim !

maru’ care musca

PS. Un locuitor din Pietrari spunea ca solutia ar putea fi ca primarul Cornel Coman sa propuna viceprimar un PSD-ist. Asta ar trebui sa satisfaca PSD, sa faca pace,  si sa mai atenueze din criza politica locala…

 

PPS. cateva comentarii de la cetateni :

Trimis de sagetarius la 26.02.2012 12:01

Un tip fara scrupule care pentru legaturi cu PDL sacrifica si ce a mai ramas di localitate. Daca esti un infocat PDL-ist de ce nu iti faci carnet de membru?? Nu te mai afisa mare PNL-ist ca te stim cine esti si ce valoare ai ! Incompetenta isi spune cuvantul la domnul PRIMAR, daca este fraier, atunci sa plateasca cu varf indesat !!


Trimis de inca unul care te cunoaste la 26.02.2012 03:05

Ar trebui sa-i fie rusine ca reprezinta o comunitate, face afaceri cu pdl-istii si are tupeul sa stea la negocieri cu USL. Voi cei de la PNL faceti curatenie la voi in partid si pe urma sa va aliati cu PSD. Este un opozant al PSD-ului dar ascunde multe lucruri. Daca nu este in stare sa organizeze o primarie asa de mica, atunci sa plateasca ca un fraier ce este. Uite ca inaltimea la Coman este direct proportionala cu prostia…de ce nu iti faci carnet de PDL ??


Trimis de unu’ care te cunoaste. la 23.02.2012 12:03

Spune tu opiniei publice cum ai sarbatorit linga ‘greii’ din PDL la sfirsitul anului 2011.Mai pot avea incredere in tine(daca au avut vreodata)colegii tai din USL?Ar trebui sa se sesizeze cei din PNL, nu umblii cu lucruri ortodoxe nea’ primaru’ cu ‘cornul si laptele’!

sursa:

Jaf în banii publici la Primăria Pietrari :: Jurnal de Dambovita

2 COMENTARII

 1. Bun paznic ar fi un mar cu asa colti care sa „bantuie „prin anumite administratii locale si sa-i muste bine pe cei care-si cam fac de cap cu banii publici ,dar mai sti poate fi o alta scuza din partea unor edili care le-ar da prime si sporuri bietilor angajati de,” muscati fara vina”sau cine stie ce sporuri de dificultate ,”dificultatea alergatului” etc,,,,,!!!

 2. 1.presa pd-l tace ,daca nu tace cu siguranta ca se scot la iveala mult mai multe ,,,nereguli!si nu este interesul lor pentru ca chiar din pd-l au fost persoane cu care conducerea primariei a colaborat bine si cu multe,,,,,”biletele”,atentii, etc,,,,
  2.nu inteleg de ce se tace , aici ma refer si la cetateni,poate de frica pentru ca asa cum se discuta s-a asternut o mica dictatura la nivel local, o dictatura pn-l-ista ,(primar,vice si consiliul local )
  3.corect ar fi ,asa cum s-a spus,ca dl. primar sa accepte ca vice-primar un psd-ist ,numai asa lucrurile s-ar mai echilibra si puterea la nivel local ar fi diferita si nu cred ca s-ar mai ajunge cu o asa usurinta la aplicarea unor masuri pe „sprinceana”si banuiesc ca ar pica multe din asa zisele facilitati de sustinere baneasca a angajatilor din primarie(sporuri,prime si datul cu banii publici de/azvarlita in stanga si dreapta)si de ce nu, cetatenii poate ar fi tratati altfel.
  4.????????la asemenea nereguli ar trebui sa faca front comun cam toate publicatiile indiferent daca au sau nu vreo simpatie fata de un partid sau altul,numai in felul acesta se pot stopa comiterea altor” activitati” gen primaria Pietrari..

  ????

  Problema este ca ce s-a facut in comuna Pietrari in cinci ani nu au facut altele in douazeci,buna remarca,dar cate nereguli s-au facut la primaria Pietrari in cinci ani ,multe primarii la un loc poate nu au facut in douazeci,buna si aceasta remarca sau chiar foarte buna si caracteristica acestui „guvern” local.
  Oare se lasa de inteles ca o remarca nu prea buna si de „neinghitit” se compenseaza cu o alta…. buna?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.