Utilaj ultra-performant pentru comunitatea din Pietrari!

6
459

Desi extrem de suparat dupa rezultatele inregistrate la alegerile europarlamentare din comuna Pietrari, primarul Cornel Coman continua sa faca administratie in beneficiul comunitatii locale, achizitionand, cu fonduri europene, un utilaj ultra-performant, necesar rezolvarii unor probleme de interes public!

“Este adevarat, nu mi-a trecut supararea, dar continui sa las ceva in urma mea in comuna natala si sa imi aduc contributia la dezvoltarea comunitatii! Am reusit sa achizitionez, din fonduri europene, un buldoexcavator marca JCB 3CX Super, cu toate dotarile necesare, cupa de santuri, pompa de mal si pentru deszapezire, care a costat in jur de 380.000 lei. Adica un utilaj care ne va ajuta sa rezolvam multe probleme!”, ne-a marturisit Cornel Coman – primarul comunei Pietrari.

Utilaj ultra-performant pentru comunitatea din Pietrari

6 COMENTARII

  1. Felicitari,d.le Coman , pentru noua achizitie.Banuiesc ca utilajul respectiv ,ultra performant, este folosit in interesul comunitatii ,nu in interesul unora si altora ,si aici ma refer la functionarii publici,consilieri si…,de ce nu ,chiar in interesul paznicilor.Cred ca nu se intrunesc consilierii intr-o sedinta extraordinara sa supuna la vot o hotarare a consiliului local care sa dea sarcini precise noului proaspat utilaj ,adica sa fie folosit la adunatul cocenilor,arat,zmuls arbori din pamamt,facut santuri de scurgerea apei etc….,si totul in interesul lucratorilor din cadrul primariei si rudele acestora.Mai mult de atat,nu cred ca se ajunge intr’acolo incat utilajul ultra performant sa fie folosit de catre preot la transportul lemnului,merelor,prunelor ,a recoltei rezultate de pe terenurile Bisericii.Roadele pamanului care apartine Bisericii ar trebui valorificate de catre primarie in interesul comunitatii,nu de catre preot in interes personal.Fac referire la acest aspect deoarece trebuie o reorganizare mai…sanatoasa a Bisericii la nivel local ,si nu mi se pare corect ca preotii sa-si bage totul in buzunar,ci ,macar o parte ,sa fie impartit enoriasilor nevoiasi.La nivel local ar trebui tratata aceasta problema ,o problema de interes cetatenesc zic eu, daca la nivelul BOR nu se poate lua masuri in acest sens.Iar cu aceasta ocazie s-ar putea lua in discutie si implicarea in politica a preotului comunei ,activitate care contravine programei BOR.

  2. Sfatuiesc pe cel care a postat comentariul de mai sus, sa nu isi mai bage nasul pe unde nu ii fierbe oala. Daca biserica are pamant, roadele culese de pe acel pamant sunt folosite pentru biserica si nu pentru preoti personal. Faptul ca primaria si subliniez PRIMARIA prin reprezentantul ei Coman Cornel a achizitionat acel buldoexcavator e corect sa gandim ca a fost achizitionat pentru ca era necesar si nu pentru ca a fost sau nu votat partidul primarului. Dansul trebuie sa lucreze in folosul comunitatii Pietrari pana la expirarea mandatului.

  3. cetatene iubit cu sila de catre enoriasi,daca primarul trebuie sa lucreze in folosul comunitatii Pietrari pan’la expirarea mandatului(auzi la cetatean ..expirarea mandatului,pai ce dom’le primarul este …parizer,in fine), si eu SFATUIESC preotul sa lucreze in folosul enoriasilor,nu sa-si bage nasul in politica.Iar roadele de care pomenesti sunt depozitate in beciurile preotului ,nu in cel de la Biserica.Asa ca ,dom’le cetatean(preot) „iubit „nebuneste de enoriasi,vezi-ti de problemele pe care le are preotul,nu umbla cu….dedesupturi ca nici Bunului Dumnezeu nu-i place.Preotii sunt pusi sa dea exemplu tuturor cetatenilor si sa-i indrume pe calea cea buna a credintei ,nu sa-i imparta pe categori,asa cum fac astia care-si bag nasul in politica.

  4. Si nu stiu de ce ai SUBLINIAT PRIMARIA si pe primar il faci un simplu reprezentant.Daca nu cunosti ,iti spun eu,primarul este PRIMAR si el raspunde de buna organizare.Si cred ca a facut multe pentru comuna in comparatie cu soferul tractorist de dinainte care a avut volanul pe dreapta si a condus destinele comunei din sant in sant.

  5. Si inca ceva ,dom’cetatean,Primarul a fost( prea) bun cu cine nu trebuie .iar acei netrebnici au inceput sa se traga de sireturi cu el.Asa se intampla cu oamenii buni,respecta si primesc ghionturi pe la spate.Iar preotul care ar trebui sa fie neutru isi baga coada unde si cand nu trebuie,stiind faptul ca el este al doilea om al comunei care are credibilitate in fata cetatenului.Deci,daca esti popa vezit-ti de ceea ce trebuie ,nu-ti baga ratul in politica si nu deruta bietul cetatean,indruma-l pe calea Biserici si explica-i tainele Domnului,ca doara d’aia sunteti …preoti.

  6. Bre cetatean,uite ca nu avui somn corespunzator noaptea trecuta ,am visat cum ca dl-lui Coman i se „expira”mandatul de Primar d’abea dupa ultimul,ultimul mandat care-l va scoate la pensie.Si asta in ciuda preotului (si grupului anti-primar)comunei care umbla cu fituici pe care are trecute numerele de tlf. al enoriasilor pe care-i indruma cum si cu cine sa voteze,iar in Biserica in loc de slujba tine lectii…politice.Asa ca degeaba va strofocati ,voi astia care ati format un grup ,si vreti sa-l …”expirati”inainte de termen.Sau,probabil, fostul primar -soferu si-a pus volanul pe stanga(cat a fost primar l-a avut pe dreapta))si a trecut de pe acuma la lupta pentru ciolan.Pai il cred ca-i curg balele dupa functia de edil pentru ca,…na,totul este pus la punct de catre actualul primar,iar aluia care-i vrea scaunul nu-i trebuie decat sa faca cursuri cu unii dintre angajati pentru prepararea si servirea bucateleor,mic dejun,pranz si dup’aia acasa la nani ca doara asta a facut si cand a ocupat scaunul timp de patru ani si pe langa aceasta activitate a impartit si si-a impartit titluri de proprietate pe ha.intregi de padure,un fel retrocedari in numele primarului si acolitilor sai.Asa c- ar fi bine si bine ati face,stimati” pucisti”,sa lasati oameni in pace ,sa nu-i mai fortati sa voteze cu …eventualii cai verzi pe pereti,actualul primar este omul potrivit pe scaunul potrivit.

    Trecui in revista cele relatate pentru ca stiu modul cum a actionat ,la alegerile europarlamentare, grupul anti-primar,anti-realizari ,cei care-i stau in coasta edilului si ,din pacate, coordonati direct de catre nimeni altul,cel care ar trebui sa le arate enoriasilor calea Domnului ,nicidecum calea politicului si modul cum si pe cine sa voteze

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.