A ocupa o funcție publică, prin alegere sau numire, înseamnă a intra în slujba cetățenilor. Pentru a putea sluji cetățeanul, USR PLUS a discutat permanent și va continua să fie aproape de oameni pentru a le cunoaște nevoile și problemele cu care se confruntă comunitatea în care trăiesc.

Una dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat este aceea de a nu avea probleme cu justiția (cazierul judiciar). De altfel, acest lucru li se pretinde tuturor membrilor USR PLUS. Partidul nostru a militat continuu pentru stoparea corupției, a hoției , a înșelătoriei. Am adunat peste un milion de semnături pentru Inițiativa Cetățenească „Fără penali în funcții publice” și vom lupta în continuare ca ea să fie introdusă în Constituție.

Trebuie să precizăm că partidele din vechea clasă politică s-au împotrivit acestei inițiative, o mare parte din membrii lor având probleme cu justiția. Cu oameni cinstiți și competenți suntem convinși că putem să realizăm proiectele pe care ni le-am propus

USR Târgoviște

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.