UNPR are probleme administrative la Pietrari. În conflictcu primarul Cornel Coman

1
252


După ce Uniunea a retras sprijinul politic singurului consilier local al partidului, primarul comunei refuză să pună pe ordinea de zi a Consiliului Local validarea următorului candidat aflat pe listă ❚ Drept urmare, Marian Radu – preşedintele UNPR – îl acuză pe primar de încălcarea flagrantă a legii, edil pe care de altfel l-a şi acţionat în instanţă

Înregistrează un număr scăzut de consilieri locali la nivelul judeţului şi nici pe aceştia nu reuşeşte să îi pună în funcţii! Este vorba despre Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) Dâmboviţa, care se pare că întâmpină mari probleme atunci când vine vorba despre validarea unora dintre consilierii locali aleşi pe lista partidului. Cu cea mai gravă situaţie se confruntă la Pietrari, unde după ce a retras sprijinul politic singurului consilier local al partidului pentru că, după ce a fost ales, a uitat de formaţiunea politică din care provenea şi a coalizat cu „duşmanul”, primarul localităţii refuză se pare să pună pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local validarea următorului candidat aflat pe lista de consilieri.

mai mult la :

UNPR are probleme administrative la Pietrari

1 COMENTARIU

  1. Nu am o parere chiar buna despre politica ……d-lui primar Coman,o politica cam deocheata si de multe ori lipsita de ….. bun simt ,insa procedura este corecta legata de coportamentul dumnealui fata de cei din unpr.Acest unpr ,ca si formatiunea maghiarilor (udmr) ,de fiecare data si-a aruncat bagajul politic in caruta celor care au castigat puterea fara a tine cont de nimic,nici chiar de putinii alegatori care le-au intins un …vot la alegeri.Acest procedeu este folosit si de catre politicienii parlamentari care castig cu increderea unor alegatori , sunt pusi sa reprezinte interesele celor care i-au ales,iar acestia ,ca drept …respect increderii, trec de partea celor care au puterea.Deci,astora din politica care nu stiu ce-i ala respect fata de cei care-i aleg pentru a le reprezenta interesele, trebuiesc tratati cu aceeasi moneda cu care ei isi respect promisiunile fata de cei care le dau…. votul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.