Un cătun din Bărbuleţu, izolat din cauza alunecărilor de teren

0
328
Ploile din ultimele zile au provocat o alunecare serioasă în comuna Bărbuleţu. Un mal întreg a luat-o la vale, iar tone de pământ au blocat un drum important pentru localnici, care face legătura între zona de case şi zona de livezi. Administraţia locală va încerca, după stabilizarea zonei, să degajeze cu utilajele acea alunecare de teren.
„A plouat mult prea mult în ultimele zile, să ne ierte Dumnezeu, dar am rămas izolaţi acum. A fugit un mal de pământ şi ne-a blocat accesul. Abia mai putem să trecem cu piciorul pe acolo, nu mai vorbim de căruţă au maşină”, spun bătrânii locului.
Sătenii se tem acum de ce este mai rău. Oricând cineva poate avea nevoie de Ambulanţă sau Pompieri, iar autospecialele nu pot urca până la ei.
 „Ne temem de ce este mai rău în urma acestei alunecări de teren. În urmă cu două zile, un bătrân a avut nevoie de Ambulanţă, dar maşina nu a putut urca aici. L-am dus eu în cârcă până jos la drumul pricipal şi de acolo l-a preluat maşina. Este foarte rău de noi. Autorităţile trebuie să intervină de urgenţă la noi pentru că suntem izolaţi. Dacă mai plouă o să plece tot dealul la vale”, ne-a spus Silviu, localnic.

Citeste mai mult: adev.ro/ops7pf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.