Ţuţuianu: „Nu putem acoperi valoarea pagubelor produse de calamitati. Va fi refăcut Drumul Judeţean 712A de pe raza comunei Râul Alb si cele locale din satul Gura Bărbuleţului si Râul Alb”

0
276
Judeţul Dâmboviţa a primit de la Guvern 2,1 milioane de lei pentru refacerea zonelor afectate de inundaţii. Vorbim de drumuri judeţene şi locale afectate de inundaţiile din perioada mai-iunie.
„Cu cele 21 de miliarde lei vechi se va interveni pe Drumul Judeţean 710, pe raza localităţilor Pucioasa şi Bezdead, pe Drumul Judeţean 715, la Buciumeni, pe Drumul Judeţean 714, pe raza comunei Moroieni, va fi refăcut Drumul Judeţean 712A de pe raza comunei Râul Alb, Drumul Comunal 8 în cartierul Malurile, drumurile locale din Bezdead şi Măgura, drumurile comunale de la Ocniţa, Valea Leurzei, satul Gura Bărbuleţului, Râul Alb şi din satul Cârlăneşti, comuna Vârfuri”, a declarat preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

Chiar şi-aşa, Ţuţuianu a precizat că suma nu va acoperi valoarea pagubelor, care este mult mai mare. Valoarea pagubelor produse de calamităţi se apropie de 11 milioane lei, iar conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a înaintat deja o solicitare Companiei Naţionale de Investiţii pentru ca celelalte obiective afectate de calamităţi, respectiv drumuri judeţene, poduri şi drumuri locale, să fie cuprinse în Programul Naţional de Construcţii de Interes Public, subprogramul Lucrări în primă urgenţă.

646x404


Citeste mai mult: adev.ro/oa8l5i

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.