Ţuică de prună poate proteja inima și poate trata anumite probleme ale stomacului și bilei

0
292

Ţuica românească i-a lăsat perplecși pe cercetătorii americani, care au constatat că cea mai populară băutură în rândul românilor este un adevărat medicament. Un studiu realizat recent în SUA relevă că, în cantități moderate, populara țuică de prună poate proteja inima și poate trata anumite probleme ale stomacului și bilei.

tuica-de-pruna

Studiile biochimiștilor americani confirmă încă o dată că buneii românii nu greșeau deloc atunci când alungau bolile cu leacuri în care „picurau” și tradiționala băutură.

Consumată cu moderație – nu mai mult de 30 de ml pe zi – poate combate cu succes bolile de inimă, de stomac și problemele la bilă.

Potrivit cercetătorilor, secretul constă într-o enzimă prezentă în cactusul Karroll viridis enoae, care se găsește în cantități de opt ori mai mari în țuica de prune.

Această substanță are rolul de a reduce depunerile de colesterol de pe artere și este prezentă în peste o sută de medicamente naturiste cu rol în prevenirea aterosclerozei şi a infarctului miocardic.

Consumul zilnic a 30 de ml de țuică de prună poate substitui cu succes acest tratament, la un preț mult mai mic.

http://www.tvpartener.ro/2015/01/27/tuica-de-pruna-poate-proteja-inima-si-poate-trata-anumite-probleme-ale-stomacului-si-bilei/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.