Tîrgoviste News: PDL declara ca primarii de la Bărbulețu și Râu Alb șantajați cu pierderea fondurilor pentru investiții

1
239

„La fel ca în perioada 2000 – 2004, se fac foarte multe presiuni pe administrațiile locale, pe toți oamenii care au altă opțiune decât PSD.

„La fel ca în perioada 2000 – 2004, se fac foarte multe presiuni pe administrațiile locale, pe toți oamenii care au altă opțiune decât PSD.

Primarii PDL sunt șantajați cu pierderea fondurilor pentru investiții, stau de doi ani de zile cu controale pe cap, din partea instituțiilor politizate ale statului (și mă refer și la Bărbulețu, și la Râu Alb, și la Răcari sau Dragodana), abia mai au timp să se ocupe de problemele oamenilor, pentru că trebuie să se ocupe de solicitările instituțiilor PSD, plătite însă din banii noștri, ai tuturor. Membrii PDL sunt șantajați că-și vor pierde locurile de muncă atât ei, cât și membrii familiilor lor.

mai mult la :  http://targovistenews.ro/live/pdl-dambovitas-au-rupt-bannere-la-voinesti-la-racari-la-titu-vom-face-plangeri-la-politie/

1 COMENTARIU

  1. Parerea mea este ca primarii pdl cat si cei pnl n-ar trebui sa-si faca probleme atat timp cat considera ca s-au incadrat in limitele legii.Un primar si nu numa’primar ci ma refer la intreg personal puplic care-si desfasoara activitatea in folosul cetatenilor nu pot fi santajate daca au respectat legea.Toti cei care-si fac probleme de un eventual santaj sunt cei care au in spate eventuale acte de coruptie.Deci,primarii comunelor Barbulet si R.Alb nu au de ce sa-si faca probleme pentru ca ,asa cum sunt cunoscuti,nu au intrat in cercul mafiotilor judeteni care au impartit …cei mai nociv in societatea romaneasca,coruptia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.