Tarifele pe oră (!) pe care le percepea firma Profile Communication pentru discursurile lui Florin Popescu de la Pietrari, Barbuletu si Râu Alb

0
262

Din documentele firmei Profile Communication către CJD, reiese că aceasta a lucrat, de exemplu, 25 de ore pentru „intervenţiile publice” ale preşedintelui PDL al CJD în localităţi ca Pietrari, Pietroşiţa, Vulcana Pandele, Bezdead, Finta, Dobra sau Comişani.

Pentru alte discursuri numite tot intervenţii publice, printre care şi inaugurarea drumului comunal de la Cornăţelu, Profile Communication a prestat, zice documentul, 27 de ore ca să-i pună vorbe-n gură lect.univ. Florin Popescu.

Pentru textele Naşului PDL de la inaugurarea podului din satul Şipot (comuna Pietrari) şi a podurilor peste Slănic de la Ciocănica şi Fântâna Rece (comuna Glodeni – acestea din urmă făcute chiar de firma Procor, a familiei sale!) plus discursul de la inaugurarea paraclisului „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgovişte, Profile Communication a „pontat”, pe banii dâmboviţenilor, nu mai puţin de 55 de ore, tot pentru discursurile lui Florin Popescu.

Poate vă imaginaţi că au fost niscaiva discursuri ţinute la vreun simpozion internaţional sau sindrofie mai dichisită. Nici vorbă! Erau discursuri pentru inaugurarea unor… podeţe sau a unui paraclis, pentru care scriitorii de vorbe au fost plătiţi cu ora 55, 60, 75, 80, 105, 127 şi chiar 180 lei RON, dar şi cu majorări de 50% în week-end. Repetăm, acestea sunt tarife pe oră!

articol comoplet la:

http://jurnaldedambovita.artpress.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.