Sulfina Barbu a petrecut 8 Martie cu membrele si simpatizantele PDL de la Barbuletu si Râu Alb

1
257

Banuim ca are kegatura  si cu :  Corespondentul nostru de la Râu Alb: Petrecere speciala pentru doamne de 8 Martie
Pe parcursul vizitei in judetul nostru, presedinta Organizatiei de Femei a PDL a fost insotita de catre Florin Popescu, liderul PSD Dambovita, Oana Antonescu, europarlamentar PDL, si Elena Mosor, presedintele democrat-liberalelor dambovitene –  Sulfina Barbu, membru marcant si presedinta a Organizatiei Nationale de Femei a PDL, a raspuns invitatiei de a petrece ziua de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, in mijlocul dambovitencelor. O prima intalnire a avut loc la Voinesti, unde Sulfina Barbu a fost primita cu caldura si mult entuziasm de catre membrele si simpatizantele PDL din localitatile de pe Valea Dambovitei. Femeilor din Malu cu Flori, Barbuletu, Rau Alb, Candesti, Voinesti, Tatarani si alte comune din zona, Sulfina Barbu le-a urat o primavara fru- Sulfina Barbu a ales sa petreaca ziua de 8 Martie in mijlocul dambovitencelor

….Ziarul Dambovita – Targoviste – Sulfina Barbu a ales sa petreaca

1 COMENTARIU

  1. In primul rand as dori o mica corectura in ceea ce priveste” culoarea” politica a d-lui sef de judet,este liderul PD-L Dambovita ,nu PSD.

    Din ceea ce se scrie inteleg ca ziua internationala a Femei ,8 Martie,a fost numai pentru pedelisti/te,pai stimati domni din pd-l ,din respect pentru toate femeile ,ma refer la V.R.Alb, puteati face o urare si celor din comuna Pietrari si de ce nu tuturor femeilor din Dambovita.Ati luat aceasta zi ca fiind numai a femeilor din acest partid si pe buna dreptate ,procedura a fost prost pusa in aplicare. Ca reprezentanti ai puterii,va statea bine daca incepeati aceasta distractie cu o urare adresata tuturor femeilor,deci gestul d-tra a fost unul de prost gust.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.