Subventii pentru crescatorii de bovine din Barbuletu si Râu Alb

0
245


În cadrul “Schemei de plată a ajutorului specific pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate”, finanţată din Fondul European de Garantare Agricolă ,crescatorii de animale pot depune, până la sfârşitul lunii august cererea de plată aferentă anului 2011, In Dambovita, pot depune cerere crescatorii de bovine din localitatile BarbuletuRau Alb (vezi mai jos toate localitatile)
.Solicitanţii trebuie să depună cererea aferentă fiecărei exploataţii la Centrul Judetean Dambovita al APIA, unde s-au inregistrat pana in acest moment 70 de solicitari. Cuantumul ajutorului specific pe cap de vacă de lapte este de cel mult 250 euro/cap de vacă şi se calculează după finalizarea verificărilor, prin raportarea numărului de animale eligibile la plafonul de 22.447.205 euro aferent acestei scheme de plată.Tot pana la sfarsitul lunii august 2011, rentierii agricoli se pot prezenta la Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, pentru vizarea carnetelor de rentier . In judetul Dambovita sunt 475 de rentieri agricoli. Dintre acestia decat 367 si-au vizat carnetul de rentier.De asemenea, mentionam faptul ca persoanele beneficiare de renta viagera nu beneficiaza de sprijin in cadrul schemelor de plata pe suprafata.Crescătorii de bovine, atât persoane fizice cât şi juridice, pot solicita Plata Naţionala Directă Complementară pentru sectorul zootehnie pana la 31 august 2011 . Cererile de solicitare a primei pe exploatatie se depun la Centrul Judetean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Pana la aceasta data au depus cerere 1386 de fermieri, adica un procent de 64,55 %, raportat la numarul de 2147 cereri inregistrate anul trecut.

localitatile Aninoasa, Doicesti, Glodeni, Ocnita, Barbuletu, Bezdead, Buciumeni, Iedera, Moroeni, Pietrosita, Pucheni, Rau Alb, Runcu, Valea Lunga, Varfuri, Visinesti, Valeni Dambovita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.