Stirea zilei. 8 băieţi au snopit în bătaie un tânăr din comuna Bărbuleţu

6
350


În noaptea de 25/26 iunie 2011, lucrătorii Postului de Poliţie Bărbuleţu au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, de numita B. Ionela, de 28 de ani, din comună, că fratele său B. Răducu, a fost agresat de mai mulţi tineri.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat următoarele:

Numiţii I. Denis, de 23 de ani, V. Valentin, de 22 de ani, D. Mircea, de 22 de ani, U. Mihail, de 29 de ani, B. Dragoş, de 27 de ani, M. Florin, de 32 de ani, toţi din comuna Bărbuleţu, s-au deplasat într-un autoturism la locuinţa fraţilor B. Răducu, de 25 de ani, şi B. Georgian, de 24 de ani, unde, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul acestora, B. Mihail, de 24 de ani, au pătruns fără drept în curte şi i-au aplicat numitului B. Răducu mai multe lovituri cu obiecte contondente, tăietoare, avute asupra lor, după care au plecat cu autoturismul către comuna Pietrari.

În urma agresiunii, B. Răducu a fost transportat la Spitalul Judeţean Târgovişte, în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând internat.

Cel în cauză a fost examinat din punct de vedere medico-legal, de către specialişti din cadrul Serviciului de Medicină Legală Dâmboviţa, potrivit concluziilor preliminare, fiind necesare pentru vindecare un număr de 120-150 zile de îngrijiri medicale.

Cei opt învinuiţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, şi fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui I. Denis s-a emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, vătămare corporală gravă şi port fără drept de arme albe, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

….8 băieţi au snopit în bătaie un tânăr din comuna Bărbuleţu din

6 COMENTARII

  1. au platit medicii ca nu avea nevoie de atatea zile verisoarasa lucreaza in spital stiti cum e in romania pe 100 lei iti da inca 100 de zile shi tot asa depinde cat te zine buzunaru sai bagi.JOS JOS JOS HOTILOR

  2. domnilor draga ,documentativa s intebati cat rau au facut acesi nenorciti care nu/i poate stapani nimeni( ma refer la cel batut ,la fratele lui, la clanul lor …sunt niste nenorociti domnule,si niste batausi) Cred ca isi cam merita soarta!…nu/i asa domnilor politisti (sef de post de la Gura Babuletu..!!!!)

  3. hai sa fim seriosi catde rau puteau sa’l bata mai e si vrajeala si p deasupra chiar si’au meritat’o si au platit si bani multi sa fie si ei in avantaj n’ar fi corect sa pice ceilalti k au facut’o cu un scop anume si astia nu cred ca au facut atatea cate au facut ei .aia de la barbuletu sunt singurii faptasi huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa barbuletu!!!

  4. Ar trebui ca din bun simt sa te referi la „huuuuua celor implicati in acest scandal”, nicidecum la intreaga comuna Barbuletu Nu Comuna,si nu noi toti trebuie sa fim catalogati si mocirliti in felul acesta pentru faptele unora care nu-si vad de educatia primita de la cei care banuiesc ca le-au dat-o,dar din pacate au inteles-o gresit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.