Stire soc ! Un tânăr va avea nevoie de 150 de zile de spitalizare, după ce a fost bătut de alţi şase băieţi la Barbuletu

0
258

Au atacat ca lupii în haită. Şase tineri din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu au fost reţinuţi de poliţie după ce l-au băgat în spital pe un consătean de-al lor. Victima a căzut la pământ sub ploaia de lovituri iar acum va sta aproape o jumătate de an sub supravegherea medicilor.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, în noaptea de 25/26 iunie, lucrătorii Postului de Poliţie Bărbuleţu au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, de numita B. Ionela, de 28 de ani, din comună, că fratele său B. Răducu, a fost agresat de mai mulţi tineri.

“La faţa locului s-a deplasat  echipa operativă, care a constatat următoarele: Numiţii I. Denis, de 23 de ani, V. Valentin, de 22 de ani, D. Mircea, de 22 de ani, U. Mihail, de 29 de ani, B. Dragoş, de 27 de ani, M. Florin, de 32 de ani, toţi din comuna Bărbuleţu, s-au deplasat într-un autoturism la locuinţa fraţilor B. Răducu, de 25 de ani, şi B. Georgian, de 24 de ani, unde,  pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul acestora, B. Mihail, de 24 de ani, au pătruns fără drept în curte şi i-au aplicat numitului B. Răducu  mai multe lovituri cu obiecte contondente, tăietoare, avute asupra lor, după care au plecat cu autoturismul către comuna Pietrari.

În urma agresiunii, B. Răducu a fost transportat la Spitalul Judeţean Târgovişte, în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând internat. În urma examinării medico-legale, efectuată de către specialişti din cadrul Serviciului de Medicină Legală Dâmboviţa, S-a stabilit că tânărul va avea nevoie de  un număr de 120-150 zile de îngrijiri medicale.

Cei şase învinuiţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, şi fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă. Pe numele lui I. Denis s-a emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

….Un tânăr va avea nevoie de 150 de zile de spitalizare, după ce a fost bătut de alţi şase băieţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.