„Start la reteaua de apa si canalizare”. Care start bre ? ca nici pina acum nu s-a facut nimic !

3
337

  Sa ne fie rusine, noua tuturor Barbulitenilor, edililor acestei comune si primarilor din ultimii 21 de ani !  În anul de gratie 2011, Barbuletu inca nu are apa curenta si retea de canalizare ! Traim ca in Evul mediu. Am pus cabluri TV, Internet si camere video dar stersul la fund îl facem tot in spatele casei !  

Start la reteaua de apa si canalizare, interviu cu dl viceprimar Benone Popescu (articol din arhiva  Iunie 2010, exact acum un an, de atunci nu s-a mai intimplat nimic…)

 
primarul Marian Alexe si viceprimarul Benone Popescu de la Barbuletu
(sursa foto: Consiliul Judetean Dambovita)

In aceste vremuri agonizante, cu mari lipsuri pentru pensionari, bugetari și marea majoritate a populației, și în comuna Bărbulețu, conducerea primăriei depune eforturi pentru ca diferitele categorii sociale, mai ales cele defavorizate, să-și poată asigura un trai cât de cât decent. Astfel, viceprimarul Benone Popescu afirmă că și în aceste condiții deosebit de dificile „trebuie să fim în slujba cetățeanului” și, ca o primă remarcă, menționăm că cele 57 de ajutoare pentru persoanele asistate social au fost achitate integral. Taxele și impozitele pentru anul în curs au fost și ele achitate în procent de 75%, surprinzător totuși pentru timpurile pe care le traversăm. Cu fondurile alocate prin HG 577 se află în derulare pietruirea și consolidarea întregii rețele de drumuri locale. Tot prin HG 577 s-a încheiat faza de licitație pentru alimentarea cu apă și canalizare, iar în aproximativ o lună se va trece la proiectarea și execuția lucrării.

Start la reteaua de apa si canalizare, interviu cu dl viceprimar Benone Popescu

cititi si declaratia primarului Marian Alexe din Ianuarie 2011 :

Primăria Bărbuleţu are nevoie de bani pentru reţeaua de apă

Marian Alexe, primarul comunei Bărbuleţu (Foto), consideră că prioritara la nivel local este finalizarea lucrărilor la reţeaua de alimentare cu apă. „ Investiţia este finanţată de guvern, prin HG 577 şi trebuie îngropate cât mai repede conductele, pentru a putea fi executată la termen asfaltarea drumurilor comunale .” , a explicat primarul Marian Alexe.

Cu fonduri europene alocate pe Măsura 322, la Bărbuleţu vor fi asfaltate drumuri comunale pe o lungime de 8 Km, va fi reabilitat Căminul Cultural Gura Bărbuleţu, amenajat un centru after school si achiziţionat un buldoexcavator.

Primăria Bărbuleţu are nevoie de bani pentru reţeaua de apă

3 COMENTARII

  1. Nu-mi vine a crede ca cineva din aceasta minunata si necesara redactie are tupeul de a spune lucrurilor pe nume fara retineri.Ma bucur ca incet ,incet ne trezim din „somnul” in care suntem de foarte multi ani si incepem cat de cat sa cerem ceea ce ei,adica conducatorii locali si nu numai,ne promit in campania de alegeri,iar nu dupa mult timp uita de promisiunile facute.

    Felicitari celor care au asemenea initiative de a -i pune in miscare pe „iubitii si stralucitii”nostri alesi!

  2. Sa ne asteptam la asemenea” starturi de rezerva”deoarece acum sau mai bine spus de acum ,majoritatea edililor scot din mapa ascunsa promisiuni sau chiar inceperea unor lucrari pentru ca se apropie alegerile locale.Si uite asa cu „matrabazlicuri” vom fi din nou indulcenti cu ei si le vom da votul .Dupa un timp uita de promisiunile facute.Unii dintre noi ne vom alege cu cate o excursie gratis sau mai sti ce…… nimicuri ,bacnote de….buzunar!
    Deocamndata suntem in asteptarea ofertelor sau mai bine spus a surprizelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.