Sorina Matei : dezvaluiri despre legaturile lui Adrian Ţuţuianu cu mafia si clanurile interlope

0
312
Sorina Matei : Câte ceva despre anturajul preşedintelui Comisiei SRI. Cine pe cine “controlează”

Legendă fotografii :

1. Adrian Ţuţuianu. Preşedinte al Comisiei SRI, vechi baron de Dâmboviţa, fost preşedinte de CJ, apropiatul lui Liviu Dragnea.

2. Sebastian Moise, secretar executiv PMP, din Dâmboviţa, apropiat al Elenei Udrea- Alin Cocoş. Menţionat în dosarul lui Cocoş, drepturi litigioase ANRP ca intemediar/cărăuş al lui Alin Cocoş: “ „in perioada 2009-2010 a avut o discutie cu un prieten al acestuia, pe nume Moise Sebastian, acesta din urma spunandu-i ca are cunostinta de vanzarea unor drepturi litigioase si ca doreste sa il intrebe pe tatal lui, Cocos Dorin, daca este interesat sa le cumpere”.Procurorii afirma ca plata s-a realizat prin intermediul fiului sau, Alin, care a trimis banii intermediarului Sebastian Moise.

Link
www.hotnews.ro/stiri-esential-19880882-fotogalerie-s…

3. Vasile Deju Moise, tatăl lui Sebastian Moise, fost consilier judeţean PDL, tot din Dâmbviţa, “clanul Deju” fiind menţionat de presa centrală printre clanurile interlope din Dâmboviţa, alături de cel al lui Ghenosu şi “Melania”

Link
www.romanialibera.ro/…/clanurile-interlope-au-facut-…

4. Andrei Plumb, fiul cel mare al Rovanei Plumb, deputat de Dâmboviţa, menţionat în tabloide pentru achiziţiile controversate şi de lux, dar şi alte afaceri, fost candidat pentru funcţia de primar la Târgovişe, menţionat în dosarul Duicu.

Link
www.cancan.ro/fiul-cel-mare-al-rovanei-plumb-a-fost-…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.