Soimul Dambovitean : Pietrariul înflorește! Patru obiective de investiții inaugurate într-o zi

0
116

images(n.r. Asteptam cu nerabdare pagina de Facebook a Salonului de înfrumusetare de la Pietrari ? )

Pensiune agroturistica, salon de infrumusetare, fabrica de imbinare masa lemnoasa si depozit de mere. Acestea sunt cele patru obiective de investitii, in valoare totala de aprope 1 milion de euro, inaugurate in comuna Pietrari, finalizate din fonduri europene si private, toate destinate zonei private, cu incasari la bugetul local si locuri de munca pentru comunitate.

La evenimentul festiv au fost prezenti vicepresedintele CJD, Adrian Dumitru, presedintele GAL Valea Dambovitei, Gheorghe Ana, copresedintele PNL Dambovita, Iulian Vladu, liderii PNL Gabriel Plaiasu, Jean Popescu, Aurelian Popa, Gabriel Grozavu, Dragos Paraschiv, presedintele PRU Dambovita, Florin Antoniu, numerosi consilieri locali, rude si prieteni.

Impardonabila a fost absenta prefectului judetului, Ioan Marinescu, ce nu a catadicsit sa trimita nici macar un reprezentant al Institutiei Prefectului la un astfel de eveniment, cu implicatii majore in planul dezvoltarii comunitatii dambovitene. Surpriza total neplacuta doar pentru faptul ca primarul comunei, Cornel Coman, nu este membru PSD? Oricum, fostul prefect, regretatul Victor Sanda, n-ar fi tinut cont niciodata de culoarea politica a vreunui primar pentru a onora o invitatie.

“Sunt foarte bucuros pentru faptul ca, in sfarsit, dupa ani de munca si atatea eforturi, am reusit sa ducem la bun sfarsit aceste proiecte. Ii felicit pe constructori, ii felicit pe beneficiarii acestor proiecte, pentru ca nu este deloc usor sa investesti, sa creezi locuri de munca, sa faci productie si sa-ti platesti taxele si impozitele la timp. Sunt oameni curajosi, un adevarat exemplu si pentru alti membri ai comunitatii. Va asigur ca nu ne vom opri aici, mai avem si alte proiecte aflate in diverse stadii de executie pe care le vom inugura in curand. Comuna Pietrari se dezvolta, comuna Pietrari infloreste”, a declarat Cornel Coman, primarul comunei Pietrari.

mai mult la :  http://soimuldambovitean.ro/pietrariul-infloreste-patru-obiective-de-investitii-inaugurate-intr-o-zi/#prettyPhoto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here