Situl primariei Barbuletu a fost suspendat. Dl. primar Alexe, daca sînt probleme cu providerul, sa stiti ca ne mai pricepem si noi si va putem ajuta !

0
256

Se pare ca situl Primriei din Barbuletu, PrimariaBarbuletu.ro a fost suspendat. Oare de ce ?

Daca problema e una de ordin financiar, ne-am fi gîndit ca trecerea la PSD, în octombrie a anului trecut a primarului, ar fi deschis larg portofelul lui Tutuianu (PSD) , seful Consiliului Judetean Dâmbovita. Daca au fost doar promisiuni de tip PSD-ist , macar sa achite banii pentru un mizilic cum este abonamentul de „hosting” pentru o pagina pe Internet.

Oricum ar fi, în acest moment cetatenii nu se mai pot adresa primarului Marian Alexe, pe cale digitala.

contsuspendat

Deasemenea, chiar firma ComputerFun, firma care a realizat situl primariei dar si al primariei Râu Alb (primariaraualb.ro) , are o prezenta pe Internet cel putin ciudata. Pe pagina ComputerFun.ro nu este nimic, doar un logo si nimic altceva. O firma fantoma, nici Contact, nici sectiunea Despre, nici Adresa, nimic. Oare de ce ?

Ne întoarcem înapoi în timp. Ca pe vremuri, daca doriti sa aflati noutati despre comuna Barbuletu, daca doriti sa va informati în privinta proiectelor , a bugetului local sau a taxelor pe care le aveti de platit autoritatilor locale din Barbuletu, nu mai aveti decît o singura solutie. Sa mergeti pîna la sediul primariei din Gura Barbuletului sau sa sunati. Dar nu garantam ca vi se va raspunde.

Aflam în ultimul moment ca acest lucru s-a mai întîmplat în trecut, în 2011,  dar si lucruri interesante  despre patronatul/actionariatul de la ComputerFun.

Contactarea d-lui primar al comunei Barbuletu s-ar mai putea face si pe pagina personala de Facebook. Dar nu garantam raspunsuri  🙁

sad apple

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.