Situl Comunei Pietrari: pietraridambovita.ro

2
181


Mesajul primarului
Adresez un sincer bun venit celor care accesati acest site,in numele comunitatii noastre,administratiei publice locale si a personalului primariei.

Ne dorim ca pe aceasta cale sa venim in sprijinul cetatenlor,oferindu-le dreptul la informatia produsa si gestionata de administratia publica locala si in acelas timp sa fim o fereastra deschisa tuturor celor ce vor sa ne cunoasca.

Multumesc vizitatorilor acestui site pentru ca au avut curiozitatea si dorinta de a afla cat ma multe despre noi,gandind ca vor gasi oportunitati de afaceri de orice tip.Eu va pot asigura cu responsabiltate de existenta unei administrati publice locale eficiente,deschisa si transparenta.    Cu siguranta in urma informatiilor primite,veti gasi macar un lucru care va va capta atentia si dorinta de a cunoaste frumusetea unica a acestor meleaguri,oameni prietenosi si ospitalieri.

Cornel Coman – Primar                                    
Tel: 0728016426                                             

e-mail : cornel_manager2000@yahoo.com    

Comuna Pietrari este situate în partea de nord-vest a judetului Dâmbovita, la aproximativ 32 de kilometri de Târgoviste si are urmatoarele coordonate geografice: latitudine:45.0833 grade si longitudine : 25.2833 grade. Din punct de vedere administrativ la N se învecineaza cu comuna Barbuletu, la E cu comunele Râu Alb si Vulca Bai, la S-V cu comuna Voinesti. Satul Pietrari este dezvoltat pe o axa nord-sud a teritoriul administrative, pe de o parte si de alta a DJ 712A, pe valea pârâului Râu Alb, satele Alunis si Sipot sunt dezvoltate pe vaile din partea de est a satului Pietrari, unite cu acesta începând cu intersectia DJ 712A cu DC 139A, satu Dupa Deal este dezvoltat de-a lungul unei creste deluroase, pe malul drept al pârâului Râu Alb, iar satul Valea se desfasoara de-a lungul pârâului Strâmba, în partea de vest a teritoriului administrative. Satul Pietrari, resedinta de comuna este o localitate de rangul IV, iar celelalte 4 sate componente sunt localitati de…. http://www.pietraridambovita.ro/index.html

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,tuturor.In legatura cu aberatiile facute D-nului Primar,nu cred ca ii cu cuviinta sa se vorbeasca astfel despre el,credeti voi ca dupa tot ce a facut pt satul nostru Pietrari,merita sa il criticati?Cati au reusit vreodata sa faca ceea ce a facut dansul?:gradinita,drumuri,diguri pe garla,tomberoane,a reinoit caminul cultural,primaria,etc…….Ganditiva bine inainte de a judeca gresit,caci in loc de multumiri dati cu pietre in el.Salutari si numai bine…………

  2. Multumim pentru frumosele cuvinte adresate ,va asiguram ca ori de cate ori veti gresi ,noi suntem pe urmele dv.si nu vom ezita a va face cunoscut opiniile pozitive si de ce nu de cele mai multe ori negative.Suntem constienti ca ati facut ceva pentru minunata comuna Pietrari ,asta ca si ati primit bani pentru investiti ca la drept vorbind nu s-au pus banii din buzunarul propriu,asa ca meritul nu este numai al dv-tra ci al intregi comunitati,iar cei care vad in primar omul curat si prea cinstit se cam inseala,fac referire si la nenea stanciu care va tot ridica si va pupa pe toate partile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here