Sistemul centralizat de canalizare din comuna Voineşti, inaugurat. Comunele Pietrari, Râu Alb sau Râu ALb, nu au canalizare. SI NICI NU AU NICI O SPERANTA SA AIBA VREODATA :(

0
276

angry-appleDon Ţuţuianu e bun la taiat panglici. Tocmai ne-a informat ca doi din trei dâmboviteni au WC-ul în brusturi. Si tot asa o sa-l aiba pîna la sfîrsitul acestui secol. 

Condiţiile de viaţă ale voineştenilor se imbunătăţesc  de la an la an şi asta datorită autorităţilor locale, primarul Gabriel Sandu şi viceprimarul Claudiu Popa care depun eforturi susţinute pentru implementarea proiectelor  ce au scop final realizarea unor investiţii ce aliniază  comuna Voineşti la standarde europene.

O nouă investiţie  finalizată în comuna Voineşti  este Sistemul centralizat de canalizare în satul Voineşti.

În prezenţa preşedintelui Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), Adrian Gearâp, preşedintelui CJ, Adrian Ţuţuianu şi a prefectului Ioan Marinescu a fost inagurată investiţia: Sistem centralizat de canalizare în satul Voineşti.

La eveniment au mai participat: senatorul Leonardo Badea, primari din localităţile Şotânga, Văleni Dâmboviţa, Râu Alb, Răcari,Cândeşti, Malu cu Flori, Ioan Cristea , director Serviciul Public Judeţean de Apă Dâmboviţa, administratorul judeţului, Alexandru Oprea precum şi o serie de şefi de deconcentrate.

sursa :  http://www.tvpartener.ro/2015/09/03/video-sistemul-centralizat-de-canalizare-din-comuna-voinesti-inaugurat-in-prezenta-presedintelui-administratiei-fondului-pentru-mediu-afm-adrian-gearap/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.