Si s-a facut ceva? de acum un an, Ian 2010: La Pietrari, proiect demarat la reteaua de apă

1
333

Interviu cu Cornel Coman, primarul comunei Pietrari

Rep.: Ce priorităţi aveţi pe agenda de lucru pentru sătenii care v-au acordat încrederea pentru ridicarea standardelor de viaţă?

– Una dintre cele mai importante realizări, aflată însă la început, pentru locuitorii comunei, este demararea proiectului pentru lucrările la reţeaua de apă. Sperăm să reuşim să le continuăm, dată fiind criza economico-financiară. Ne este greu, dar tragem nădejde să ne descurcăm cu unele fonduri accesate în perioada anterioară crizei pentru finalizarea acestui proiect vital.

Rep.: Ce alte realizări a mai înregistrat comuna de când sunteţi primar?

– Am avut şi avem pe listă proiecte pentru toate problemele Pietrariului. Pe unele am reuşit să le punem în practică, altele urmează. Sunt mulţumit că am reuşit să realizez câte ceva şi în infrastructură în scurta perioadă de timp de când sunt primar. Deja se văd unele îmbunătăţiri, dar mai sunt multe de făcut. Important este să fie voinţă.

Rep.: Din câte unităţi de învăţământ este formată reţeaua educaţională şi ce rezultate au obţinut cadrele didactice şi elevii?

sursa si articol complet de acum un an, 5 Ian 2010 :

La Pietrari, proiect demarat la reteaua de apă :: Jurnal de Dambovita

1 COMENTARIU

  1. DOMNULE PRIMAR ATI PUTEA CORECTA EXPRIMAREA „AM REUSIT SA REALIZEZ”,CU” AM REUSIT SA REALIZAM”,PENTRU CA NU DV.SINGUR ATI FACUT CI IMPREUNA,ADICA FONDURILE DE INVESTITIE AU VENIT PENTRU PRIMARIE,PENTRU COMUNA NICIDECUM PENTRU PRIMARUL COMAN CA PERSOANA FIZICA,SAU POATE NU STIU DUPA CAT TIMP ATI PUTEA FOLOSI SI ASTFEL DE …EXPRIMARI CUM AR FI „AM REUSIT SA-I CIURUIESC” ….BINEANTELES LA BUZUNAR!,ASA CA MERITUL NU ESTE NUMAI AL DV-TRA.

    VA STA MULT MAI BINE CAND DATI DOVADA DE MODESTIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.