Si la TVR nationala. Elevii dintr-o comună dâmboviţeană merg la cursuri cu duba. Microbuzul este defect din aprilie

1
270
Elevii din comună dâmboviţeană Pietrari merg la cursuri cu duba. Microbuzul este defect din aprilie
https://www.youtube.com/watch?v=Cuzv2vLL80g&feature=youtu.be

Aproape o sută de elevi dintr-o comună dâmboviţeană merg la cursuri cu duba, cu căruţa sau chiar pe jos. De şase luni merg câte 7 kilometri în fiecare dimineaţă. Nu s-ar fi ajuns aici dacă primarul ar fi alocat bani pentru repararea microbuzului şcolar. Profesorii susţin că el a preferat să plătească telefoanele angajaţilor.

la-scoala-cu-duba-untitled-project-1-mpeg4-16x9-07429100_07429100

Microbuzul şcolii din Pietrari stă stricat din luna aprilie. Autorităţile locale nu au găsit nicio soluţie pentru a-i ajuta pe copiii care merg la şcoală. Se plâng doar că nu au bani să plătească reparaţiile.

Profesorii însă susţin că primarul a preferat să dea bani pentru telefoarnele angajaţilor municipalităţii.

Cei apropape 100 de copii care merg dimineaţa la şcoală trebuie să se trezească cu noaptea-n cap ca să ajungă la prima oră.

Se înghesuie pe banchetele reci ale unei dube sau într-o căruţă. Cine întârzie trebuie să meagă pe jos, peste câmp. Părinţii sunt revoltaţi de situaţie, dar nu au de ales. Vor să îşi trimită copiii la şcoală.

Primarul promite că va repara microbuzul dacă va face rost de mai mulţi bani la rectificarea bugetară. Până atunci însă…

– See more at: http://stiri.tvr.ro/elevii-dintr-o-comuna-damboviteana-merg-la-cursuri-cu-duba–microbuzul-este-defect-din-aprilie_51641.html#sthash.VTC1Xy71.dpuf

1 COMENTARIU

  1. Ce …mare „tragedie” trag bietii elevi.Dar copiii din Stramba ,Sipot si Deal ,copii care au studiat pe timpul regimului comunist ,nu au practicat mersul pe jos catre scoala,nu veneau cu biciclete si carute?invatau si…..,sa stiti ,dragi copii ,ca aceea care de fapt sunt parinti sau chiar bunicii unora dintre voi chiar invatau, aveau respect fata de profesori, aveau bun simt si sunt bine mersi sanatosi,unii dintre ei cu studii superioare,oameni de valoare ,iar voi aveti pretentii multe,dar in schimb sunteti „stirbi „la multe capitole.Daca situatia se cunostea d’atata timp de ce ,stimate cadre didactice ,nu ati sarit pe primar din primele luni,de ce n-ati intrebat vicele pentru ca si el avea atributiile necesare pentru a se implica in rezolvarea problemei.De ce acum si nu atunci la momentul potrivit?nu cumva sariti pe primar la comanda,la comanda cui?a lu ‘directoare ,sotia lu’popa care actioneaza la comanda acestuia sub …umbrela politicii pesediste?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.