Şi la Bărbuleţu, Taxa de habitat nemulţumeşte cetăţenii

1
217

În cadrul infrastructurii comunei Bărbuleţu, printre priorităţi, s-au realizat asfaltarea, pietruirea şi consolidarea drumurilor judeţene şi comunale aproape în totalitate – am aflat de la viceprimarul Benone Popescu. Iar prin HG 577 se execută lucrări la investiţiile de alimentare cu apă şi canalizare, în toate satele comunei, pe traseul Malu cu Flori – Bărbuleţu, de la puţurile cu apă de o calitate deosebită de la izvoarele din prima localitate menţionată. Printre obiectivele cu implicaţii în îndeplinirea proiectelor şi programelor localităţii, colectarea taxelor şi impozitelor a fost realizată aproape 80% pentru anul în curs.

Ajutoarele sociale pentru cele 50 de persoane asistate sunt asigurate în totalitate. În colaborare cu Consiliul local, conducerea primăriei lucrează la realizarea unui nou sediu administrativ în clădirea aflată în stare de conservare a căminului cultural. În prezent, în albia apelor Bărbuleţului, dar şi ale Râului Alb, din cauza precipitaţiilor abundente din această vară se efectuează lucrări, deoarece s-au deteriorat DJ 712A şi DC 126. În ceea ce priveşte disponibilizările, din sistemul bugetar, din personalul primăriei de 22 angajaţi, o femeie a ieşit la pensie la limită de vârstă, iar alta va fi disponibilizată în condiţii amiabile şi acceptabile.

Privind taxa de habitat, 100 de persoane din comună se opun aplicării ei, din lipsa banilor pe care va trebui săi scoată lună de lună din buzunar.

Vizualizare imprimare Trimite unui prieten Trimite pe Y!

1 COMENTARIU

  1. Florian_Barbulet: Observ ca siteul este tinut la zi cu evenimentele cotidiene de la noi (fapt ce ma uimit putin), dar nu gasesc nimic despre webmaster, oricum, felicitarile mele , nu stiam ca avem un asemenea site

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here