ŞI FĂRĂ FRUCTE, ŞI BUNI DE PLATĂ LA STAT! Ministrul Agriculturii nu are soluţii pentru pomicultorii din Bărbuleţu

0
217

Vizita întreprinsă de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, în Dâmboviţa a fost primită cu interes de către autorităţi şi fermieri. S-a discutat mult, s-au ridicat probleme stringente ale agricultorilor, s-au lansat promisiuni, dar au rămas şi multe situaţii în coadă de peşte.

Pomicultorii din Bărbuleţu, grav afectaţi de grindina din vară, constat acum cu stupoare că sunt buni de plată impozit pe venitul agricol. Ce contează că nu au obţinut producţie! Cu statul nu te joci!

Oamenii s-au plâns ministrului Daniel Constantin, dar nu au obţinut nimic. Nici măcar o promisiune că ar putea fi scutiţi de la plata impozitului. Sunt peraoane care au de plătit chiar şi zeci de mii de lei. Demnitarul s-a limitat să le vorbească despre viitor, trecând efectiv peste problemele din prezent.

“Nu fac promisiuni. Pentru viitor, va exista soluţia fondurilor mutuale care se vor înfiinţa şi la care vă sfătuiesc să aderaţi, fiindcă acestea vor acoperi orice fel de pierdere, chiar şi riscurile pe care societăţile de asigurări nu le iau în calcul”, a precizat ministrul Daniel Constantin.

ŞI FĂRĂ FRUCTE, ŞI BUNI DE PLATĂ LA STAT! Ministrul …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.