SE TAIE PĂDURILE DIN NORDUL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA! Aprobările au fost date chiar de la București

1
301

Sursele noastre ne-au informat că în munți acționează două ocoale silvice private. Mai nou, se defrișează în zona cabanei Podul cu Florile, perimetru pus în pericol de alunecările de teren. Avizele pentru exploatarea masei lemnoase din interiorul Parcului Natural Bucegi au fost date de ministerul de resort.

Aceeași situație și în zona Runcu-Leaota! Localnicii nu înțeleg cum de se permite defrișarea pădurilor în asemenea hal. ”Zilnic vin dinspre munte, încărcate cu bușteni, cel puțin zece camioane.  Noaptea parcă sunt și mai multe. Nu îi controlează nimeni”, ne-a spus un bătrân din Runcu.

mai mult la :

SE TAIE PĂDURILE DIN NORDUL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA! Aprobările au fost date chiar de la București

1 COMENTARIU

  1. Prerea mea este ca in foarte scurt timp o sa se ajunga in situatia in care acesti criminali ai aurului verde sa nu mai aibe ce ….taia.Cu sau fara aprobari de la minister sau de la vreo alta institutie ,arbori se doboara intr/o veselie de catre proprietari de paduri ,proprietari care actioneaza fara vreo aprobare din partea administratiilor locale,fara vreun aviz din partea organelor silvice sau cei de la mediu.Pe de alta parte, suntem martori neputinciosi in fata tavalugului numit inspectorat silvic care,prin intermediul ocoalelor acestei institutii,pune la pamant hectare intregi de padure,iar materialul lemnos este vandut de catre nemilosii padurari care impart banetul pe cale ierarhica ajungand si prin parlamentul Romaniei la unii „bieti saracuti”parlamentari.Deci ,cum sa nu aibe curajul necesar cei care se dedica la astfel de fapte cand in spatele acestor „criminali ai aurului verde” stau ca…proptele cei care ar trebui sa respecte legea,cei care dau legi,dar din pacate chiar de catre „mnealor nu sunt …respectate..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.