Se intoarce zapada in Dambovita. O fi facut rost primarul de la Pietrari de utilaje de desapezire?

2
281

Meteorologii au emis, ieri, o atenţionare Cod Galben de ninsori şi vijelii valabilă în Dâmboviţa şi alte 24 de judeţe din jumătatea de sud a ţării, unde de astăzi, ora 12.00 şi până duminica, ora 23.00, va ninge abundent, iar vântul va avea intesificîri, viscolind temporar ninsoarea.

"Va ninge în cea mai mare parte a ţării, pe arii mai extinse şi local mai abundent în regiunile din jumătatea de sud, iar în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, vântul va avea intensificări, viscolind temporar ninsoarea", se arată în atenţionarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Comandamentul Judeţean de Iarnă, condus de prefectul judeţului Dâmboviţa, Iancu Caracota, este pregătit să intervină în cazul apariţiei unor evenimente deosebite, în conformitate cu Planul de Măsuri

sursa : …SA ÎNTORS IARNA! Dâmboviţa are Cod Galben

O fi facut rost primarul de la Pietrari de utilaje de desapezire ??

….mai multe aici : Localitatea damboviteana Pietrari fara utilaje de deszapezire Trei localitati din judetul Dambovita nu detin nici un mijloc tehnic de interventie care sa actioneze in cazul depunerilor masive de zapada.

Codase la mijloacele de curatare a carosabilului sunt comunele Ciocanesti, Glodeni si Pietrari.


2 COMENTARII

  1. ce dezapezire nene, care utilaje,
    ai de capu nostru !!!!
    nu putem taica sa mergem la munca de la zapada
    ce gluma tare ,

    gogu gogulete de pietrari

  2. poi daca s-a lasat de chefurii poate a achzitionat ceva tractorete pt.deszapezire.De s-ar putea deszapezi macar drumul calcea -mlaci ,ca in cazul unei avarii cu ,,coca-cola”pe la sediu,sa poata urca in coditii optime cei afectati(ametiti)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.