Scrisoare deschisa catre dl. Marian Alexe , primarul comunei Barbuletu, jud. Dambovita

6
353


(acesata fotografie plasata la intersectia de la Gura Barbuletului, poate deveni cu voia d-lui primar Marian Alexe, imagine in timp real de la o camera video accesibila pe internet)

D-le primar,

Va felicitam pentru implementarea cu succes al proiectului privind camerele de luat vederi si suparveghere din comuna Barbuletu.

Prezenta acestor echipamente in locurile publice din comuna  vor impulsiona civismul cetatenilor dar si siguranta drumurilor si a propietarilor, acolo unde aceste camere sint instalate.

D-le primar, va scriem aceasta scrisoare deschisa deoarece sinteti primul si singurul primar din valea Râului Alb care a avut o astfel de initaiativa.
Credem ca ar servi ca o buna promovare a comunei, mai ales turistica, o camera de luat vederi publica, care sa fie configurata ca "live web-camera" , deci care sa prezinte imagini in timp real din comuna Barbuletu si sa poata fi accesata prin internet de catre oricine: publicul larg interesat de viata comunei, rezidentii si locuitorii acesteia, prietenii si rudele aflate departe, etc…

Propunem ca aceasta camera de luat vederi sa fie plasata la Gura Barbuletului, asa cum insasi dvs. ati sugerat pentru urmatoarele camere de luat vederi, si indreptata catre intersectia de linga sediul primariei.

Va mentionam ca in tara sint plasate sute de astfel de camere de luat vederi live, accesibile pe internet spre bucuria si buna informare a locuitorilor dar si a lumii intregi.

Aici aveti cateva exemple :
Mioveni                              Campina                            Caracal
   

… cu adevarat sute de camere de luat vederi , numarul acestora crescand zilnic. Mai multe exemple aici : România în direct

D-le primar Marian Alexe, fiti primul care va instala o camera de luat vederi "live" pe raza comunei Barbuletu, si veti vedea in scurt timp succesul unei astfel de initiative.

Redactia RaulAlbnet va sta la dispoztie cu orice veti dori pentru implementarea acestui proiect precum si cu promovarea acestei camere de luat vederi pe internet, in asa fel incat pozitia acesteia sa fie cunoscuta si marile motoare de cautare pe internet: Google, Yahoo, Bing, sa o aiba inregistrata si listata.

D-le primar in incheiere va asiguram de stima si respectul nostru, va dorim sanatate si succes.

Ai dvs. ,

intreaga redactie RaulAlb.net

aceasta scrisoare deschisa a fost trimisa si Primariei Barbuletu la primaria_barbuletu@yahoo.com

rugam pe oricine este interesat sa scrie mai jos un comentariu si un mesaj de sustinere al acestui proiect.

6 COMENTARII

 1. sint intrutotu de acord.
  sa puie camere si la gura barbuletu
  numa ca primaru e din barbuletu sat , cum ar veni pune numa la el acolo

  cred ca si tevi pt la canalizare o sa puie doar la el la barbuletu
  noi astia de gura no o sa vedem nimicutza

  nae de la gura barbu

 2. oamenii buni
  TARA arde si babei ii arde de pieptanat,pai nu credeti ca altele ar fi prioritare nicidecum niste camere?,pentru ce?,
  sa vedem pe …x sau y cum merg la carciuma sau cum se leagana gastele pe strada?
  Hai sa fim seriosi primariile au nevoie sa faca retele de apa potabila,canalizare ,daca se poate si gaze,de ce nu?,reparat drumuri neaccesibile etc,etc…
  Sunt deacord cu aceste camere in sediile de votare,atunci cand nu de putine ori asistam la asa zisele pomeni electorale.Montate in interiorul administratiilor locale ,
  acolo unde nu putini sunt aceea care-si freaca fundurile pe scaune fara sa produca nimic altceva decat” tocat timp,respirarat sau taiat frunza la caini”,asa da, sa vedem si noi cum bietii cetateni sunt tratati in functie de gradul de rudenie sau de ce nu cel de prietenie si nu in ultimul rand si felul cum se organizeaza anumite petreceri.Oricum, noi , asteptam ca alte proiecte mult mai importante si de stricta necesitate sa fie propuse si luate in serios.

 3. si o alta problema,cati cetateni din Valea Raului Alb au internet pentru a urmari aceste imagini,adica investita se face pentru …cumva parlamentari sa vada ei ce se petrece pe ulita,sau intereseaza pe cei ce locuiesc in comuna,
  cu scuze de rigoare,daca gresesc, cineva ma poate corecta si lamuri,

  multumesc!

 4. domnu petre,

  sa puna camere de astea de luat vederi. daca a pus la Barbulet deja sa puna si la Gura.

  si sa vedem si noi, sa le puna pe net neica

  Sintem plecati si near place sa ne mai uitam si noi

  Relu

 5. Domnule Relu,
  eu am spus punctul meu de vedere,nimic altceva,nu eu decid,dar cum noi totii avem posibilitatea de a ne spune opiniile nu vad de ce sa nu-mi spun parerea.
  Cat despre vazut pe net ,ai dreptate ,dar primariile nu au atata banet pentru a acoperi intreaga comuna
  ca d-stra,noi, sa vedem tot ceea ce ne intereseaza,sunt mult mai multe lucrari de stricta necesitate care ar trebui facute.Oricum ,nu cred ca vreun primar m-ar lua pe mine in cosideratie si din cauza opiniei mele nu satisface placerea altor oamenii,poate mult mai multii care doresc acest lucru.

  Eu le doresc sa realizeze tot ceea ce si-au propus, dar nu inainte de a da prioritate altor lucrari care, dumn-lor, domnii Primarii considera ca sunt mult mai utile si necesare.

  o zi buna,si sa auzim de bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.