SCOALA RAU ALB DE JOS – O NOUA INFATISARE…

0
292

Mai sunt doar cateva zile pana cand clopotelul va suna din nou pentru elevi, iar portile Scolii Gimnaziale Rau Alb de Jos se vor deschide larg sa va arate noua infatisare a unitatii.

Dupa cum bine stiti, in luna iunie scoala a fost afectata de o neprevazuta furtuna, iar acoperisul, holul scolii si doua sali de clasa au avut nevoie de reparatii capitale , pe langa cele curente.

Desi reprezentantii Primariei Rau  Alb au intervenit prompt, in primele doua zile dupa furtuna, realizand partea exterioara a acoperisului, pagubele  din interiorul scolii au ramas… Astfel, dupa mari eforturi, doamna director, prof.  Onea Elena Claudia, a reusit sa rezolve aceasta problema, chiar daca drumul spre reusita a fost unul lung si plin de greutati. 

Cu un capital foarte mic la dispozitie a dovedit inca o data ca prin munca, ambitie, vointa si daruire  se obtin rezultatele asteptate.

Primaria Rau  Alb a dat o mana de ajutor la repararea si vopsirea gardului imprejmuitor al acesteia.

Felicitari doamnei director pentru  devotamentul, implicarea, initiativa si ambitia manifestate in  coordonarea intregii activiti desfasurate pentru finalizarea lucrarilor de pregatire a unitatii in vederea inceperii noului an scolar, activitate desfasurata pe toata perioada vacantei, dovedind, daca mai era nevoie, inca o data ca detine calitatile unui bun manager .

Consilier educativ,

inv. Bucurica Maria Corina

SCOALA RAU ALB DE JOS – O NOUA INFATISARE…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.