Scoala Gimnaziala Rau Alb de Jos ~ Primul clopotel…

0
330


Luni, 17.09.2013,  primul clopoţel a răsunat la început de toamnă şi în curtea Şcolii Gimnaziale Râu Alb de Jos  atât pentru “boboceii” care au păşit timid pe porţile şcolii , cât şi pentru ceilalţi elevi  obişnuiţi deja cu emoţiile unui astfel de eveniment.

Festivitatea de deschidere a anului scolar 2013 – 2014  a debutat cu alocuţiunea domnului director, prof. Prodan Nicolae, care a ţinut să ureze “ Bun venit ! ”  tuturor celor prezenti – elevi, părinţi, bunici – şi să mulţumească invitaţilor pentru  prezenta  in aceste momente.  Astfel, au participat la deschidere reprezentanţi din partea poliţiei,  bisericii şi nu in ultimul rând reprezentanti ai Consiliului Local Râu Alb.

De asemenea, elevii au fost nerabdatori sa revada chipurile celor care le-au calauzit pasii in  anul scolar precedent, dar cu aceeasi emotie au intampinat si noile cadre didactice  dornice sa le  impartaseasca  tainele ascunse ale invataturii.

Un  moment deosebit a fost cel in care elevii au fost primiţi cu braţele deschise în  sălile de clasă  minutios amenajate de catre invatatori si  diriginti

La final ne dorim ca anul scolar 2013 -2014   să genereze încredere că elevii vor găsi în cadrele didactice un sprijin, iar primul sunet al clopotelului să aducă un an plin de succese şi rezultate deosebite care vor face ca numele Şcolii Gimnaziale Râu Alb de Jos să devină cunoscut prin seriozitate, calitate, şi performantă. Noi dorim să vă sădim în suflete încrederea si respectul pentru valorile umane fundamentale și iubirea, binele și adevărul, speranța, munca, încrederea, responsabilitatea.

MULT SUCCES !!!

sursa :

Scoala Gimnaziala Rau Alb de Jos ~ Primul clopotel…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.