SCOALA GIMNAZIALA GURA BARBULETULUI ~ prima zi de scoala~

0
546


Astazi, cand soarele inca ne mai zambeste, desi e toamna, cu emotie, pasim cu totii, atat noi dascalii, cat si elevii alaturi de parinti in lumea cunoasterii-scoala. Acesta este locul care aduce schimbare in personalitatea elevului, o a doua casa in care caracterul copilului se contureaza , locul in care ne implicam cu daruire pentru a ajunge in varful piramidei invingatori.

     Suntem cu totii o familie ce avem ca deviza “Luptam sa castigam, invatam sa ne formam!”.

     Desi in acest an scolar clasele a VI-a si a VII-a ar fi trebuit sa functioneze  in regim simultan, ata la Sc. Gimnaziala Gura Barbuletului, cat si SC. Gimnaziala Barbuletu, in urma eforturilor sustinute , am reusit ca in doar doua saptamani sa rezolvam aceasta situatie, astfel incat incepand cu 16 septembrie 2013, elevii celor doua scoli sa se bucure de un invatamant clasic, eficient. Pe aceasta cale vreau sa multumesc Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, parintilor, colegilor si Primariei comunei Barbuletu care au inteles necesitatea desfiintarii invatamantului simultan si mi-au fost alaturi in toate demersurile intreprinse.

A fost greu … , dar putem spune ca in scoala noastra tenacitatea, solidaritatea si profesionalismul turturor factorilor implicati au permis rezolvarea acestei situatii intr-un  timp foarte scurt.

Astfel, incepand cu anul scolar 2013 – 2014 s-a renuntat la simultan, atat la ciclul primar ( clasele pregatitoare, I, a IV-a ), cat si la cel gimnazial (clasele a VI-a si a VII-a ).

sursa :

SCOALA GIMNAZIALA GURA BARBULETULUI ~ prima zi de scoala~

http://scoalagbarbuletului.wordpress.com/scoala-gimnaziala-gura-barbuletului-un-alt-inceput/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.