Scoala din Pietrari pe Facebook: Parteneriat educational „Pe urmele stramosilor”

0
277


sursa : Scoala Pietrari

Scoala Pietrari este situata in satul Pietrari, judetul Dambovita, la 32 de kilometri de orasul Targoviste, prima capitala a Tarii Romanesti in perioada Evului mediu, fiind recunoscuta astazi pentru stabilitate si pentru traditiile pastrate de-a lungul timpului.

Satul Pietrari se afla intr-o frumoasa zona subcarpatica cu peisaje ce merita vazute.

Scoala are in componenta elevi de ciclul primar si gimnazial cu varste cuprinse intre 7 si 15 ani; la fiecare clasa, colectivul fiind foarte numeros, intre 18 si 31 de elevi.

De asemenea, Scoala Pietrari dispune de laborator de informatica, conectare la internet si un fond de carte comun cu biblioteca locala. Ne mandrim cu premiile la concursuri pe diverse discipline, corul scolii, formatia de dansuri populare, rezultate foarte bune la testarile nationale etc.

Incepand cu luna decembrie a anului 2011 a inceput constructia unei noi aripi a scolii, care va fi gata pana in septembrie 2012.

Exista o relatie de colaborare intre scoala si celelalte institutii din comuna: primarie, biserica, diversi agenti economici, politie etc. La nivelul intregii comunitati, s-a remarcat dintotdeauna un mediu bazat pe colaborare, toleranta, democratie, cultivarea competitiei si a responsabilitatii.

prof. Sontac Nicoleta

admin. prof. Deparateanu Ana-Maria

sursa :

Scoala Pietrari – Dambovita

Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste… (Confucius)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.