Schimbarea viceprimarului din Pietrari, iminentă!

1
284

14973515313_c48dc3ea14_z

Schimbarea din functie a viceprimarului comunei Pietrari, Gheorghe Neacsu, care s-a “clarificat doctrinar” trecand la PSD, este iminenta, urmand sa se produca chiar in sedinta CL de joi, 23 octombrie, la ora 14:00, cu votul majoritatii alesilor locali.

De altfel, aceasta prima masura politica, adoptata la nivelul administratiilor locale, se doreste a reprezenta si un semnal catre alte comunitati locale, urmare a noilor reconfigurari politice rezultate in urma intrarii in vigoare a OG privind migratia politica.

Puteti accesa aici expunerea de motive a primarului comunei Pietrari, Cornel Coman (foto dreapta), in demersul inlocuirii din functie a fostului sau coleg de partid si de administratie locala.

http://soimuldambovitean.ro/schimbarea-viceprimarului-din-pietrari-iminenta/

1 COMENTARIU

  1. Las’ca vede el , dom’vice -fost liberal -actual bretonat pesedist,ce face …Poate o pune de o asociatie la nivel local( ACCCP) ,el fiind prim sef ,prim vice il poate arunca in…lupta pe mai marele mecanic sef-pesedist,fostul carmaci al comunei Pietrari.Ca oameni ,colaboratori , ar putea opta socialii democrati din cadrul consiliului local ,acele manzgalituri sociale care se cred mari politicieni la nivel comunal ,sprijiniti din umbra de catre dl popa,iar” lectiile politice” cu privire la modul cum trebuie sa actioneze un adevarat” baci „al asociatiei pregatirea tehnica a colaboratorilor sa fie prezidate de catre directoarea scolii.Asadar ,pucistii din Pietrari care s-au pus cu pietre pesediste pe actualul edil nu trebuie sa dispere pentru ca se gasesc numeroase poteci care duc catre o politica mai….sanatoasa,mai pentru…ei.
    Deci ,succes in noua formatiune!nu-l uitati pe fostul secretar ,recunoscut ca …mai marele maestru,un agent agricol cu pregatire in domeniul …”pasunatul” padurilor si un priceput la impartit….hectare.
    El impreuna cu fostul edil si alti ciumeti locali au stiut,in timpul lor de glorie,sa-si traga la…greu „numeroase”ha.de padure.
    Asta-i ,dragi pietrareni,pesedismul la nivel local,la nivel de Tara se cunoaste destul de bine cum ,acesti praduitori,au pus pe chituci industria,economia si au trecut cu pasi repezi la impartitul a milioane ha.de padure,iar mai apoi s-au pus pe……..rasul bietilor nevinovati care faceau parte din frumusetile patriei noastre,bogatia si aurul verde al romanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.