Scapa-ti-ne de Țuțuianu discipulul lui Gabi Oprea, un personaj plin de „bube” in Dambovita. Bate campii cu talent despre Rusia care ar fi in spatele manifestatiilor si cere investigarea tuturor patronilor care au incurajat angajatii sa iasa in strada. Comunistii sunt la putere!

0
326

Institutul pentru Politici Publice (IPP) cere demisia președintelui Comisiei comune de control a SRI din Parlamentul României, Adrian Țuțuianu, pe fondul declarațiilor acestuia referitoare la investigarea companiilor multinaționale în contextul protestelor.

‘Intențiile anunțate public de Președintele Comisiei Comune de control a SRI din Parlamentul României, Adrian Țuțuianu, de a cere Serviciului Român de Informații să investigheze companii multinaționale care și-au îndemnat angajații să participe la protestele din stradă din ultimele zile împotriva Ordonanței Guvernului Grindeanu pentru modificarea Codului Penal/de Procedură Penală pentru că acest fapt ‘este o chestiune de siguranță națională’, reprezintă o instigare la ură împotriva firmelor cu capital străin în România. Această atitudine iresponsabilă, venind din partea unei Comisii Parlamentare, aduce prejudicii imense imaginii României în relația cu partenerii săi externi”, potrivit unui comunicat de presă transmis duminică de IPP.

Reprezentanții IPP au menționat că, declarațiile sunt ”cu atât mai grave” cu cât se fac în aceste zile în care sute de mii de oameni din toate mediile sociale protestează în stradă, în toată țara, amplificând, într-un mod pe care îl consideră ”iresponsabil”, starea de tensiune din societate. ”În pofida discursurilor unor lideri PSD care cheamă la calm și dialog, Adrian Țuțuianu caută să îi antagonizeze pe românii angajați la stat sau la firme românești cu cei care lucrează în multinaționale, temă folosită, de altfel, de PSD și în campania electorală”, reiese din comunicat.

”Declarațiile unui Președinte de Comisie Parlamentară au cu totul altă semnificație. Dincolo de asta, o asemenea atitudine reprezintă un act de poliție politică. Chiar dacă acest lucru este real și conducerea companiilor a decis să recomande angajaților să protesteze, acest lucru nu constituie decât un drept legal prevăzut de Constituție și nicidecum un act neconstituțional, ilegal sau subversiv”, conform IPP.

mai mult la :  www.agerpres.ro/politica/2017/02/05/ipp-cere-demisia-presedintelui-comisiei-comune-de-control-a-sri-din-parlament-adrian-tutuianu-15-33-01

www.reportervirtual.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.