SCANDAL MONSTRU LA POARTA BISERICII! Enoriaşii din Bărbuleţu s-au revoltat împotriva noului preot! VEZI VIDEO!

0
285

Scandal monstru, aseara, la poarta Bisericii Barbuleţu! Peste 100 de enoriasi s-au revoltat impotriva numirii unui nou preot la biserica lor. Cateva batrane au pus lacatul pe poarta bisericii, iar altele s-au legat de usa sfantului lacas. Tipau ca din gura de sarpe ca nu-l vor cu niciun chip pe preotul impus de Arhiepiscopia Targovistei, ci il vor pe dascalul din sat, care a absolvit Teologia.

In zadar au incercat ceilalti preoti veniti la slujba sa sparga lacatul si sa linisteasca spiritele. A fost nevoie de interventia politistilor si a jandarmilor pentru ca femeile ce se proptisera in usa bisericii sa fie date la o parte. Unul din cei doi preoti de la biserica din Barbuletu a iesit la pensie. Enoriasii spun ca si l-ar fi dorit in locul acestuia chiar pe dascal, care a absolvit de curand facultatea de Teologie. Numai ca Arhiepsicopia Targovistei a decis sa numeasca un preot dintr-o localitate invecinata, motivand ca doar acesta a sustinut examenul de capacitate preoteasca. La auzul vestii, rudele si apropiatii dascalului au facut decis sa puna lacatul pe poarta si pe usa bisercii. Ba chiar il acuza pe noul preot ca si-ar fi cumparat postul cu 20 de mii de euro. Dupa un prostest zgomotos ce a durat mai bine de doua ore, noul preot a fost numit in functie. Cei suparati s-au jurat ca nu vor mai trece pragul bisericii si se vor duce in comuna invecinata la slujba.
Au blocat usa bisericii, furiosi c-a fost trimis un preot nou. Al lor s-a pensionat, iar oamenii ar fi vrut sa intre in altar dascalul, care-a crescut sub ochii lor si a terminat facultatea.

Favoritul satenilor mai avea niste examene de dat, asa ca nu era pregatit sa slujeasca, iar Arhiepiscopia Targovistei a numit pe altcineva.

Cand au aflat, credinciosii s-au infuriat si n-au vrut sa-i permita noului preot sa tina slujba. Cativa sateni au blocat usa bisericii.

In cele din urma, politistii si jandarmii l-au ajutat pe noul preot sa intre in altar. Afara, oamenii tot nu s-au potolit.

Rudele dascalului sustin ca postul ar fi fost cumparat cu 20.000 de euro. Nu pomenesc nimic despre faptul ca favoritul lor nu putea fi numit preot, pentru ca nu are toate examenele date.

In cele din urma, satenii s-au impacat cu situatia si au hotarat sa mearga la liturghia tinuta de noul preot in pace si liniste.

SCANDAL MONSTRU LA POARTA BISERICII! Enoriaşii din Bărbuleţu s-au revoltat împotriva noului preot! VEZI VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.