Scandal la Râul Alb. 6.5 miliarde de lei vechi a dat primaria pentru o baza sportiva, „un tarc” imprejmuit de un gard

2
280

La minutul 3:15 din videoclipul de mai jos. puteti vedea Minunea de la Râu Alb ! Baza sportiva de 44 x 22 metri in valoare de 6.5 miliarde de lei vechi

Așadar, foarte preocupate de sportul pe banii publici, autoritățile au dat un nou gol în buzunarele cetățenilor plătitori de taxe și impozite prin construirea de baze sportive cu dotări minime, dar construite la prețuri maxime. Asemenea investiții păguboase s-au făcut până acum în localitățile: Râul Alb, Iedera, Vârfuri, Valea Lungă, Cândești sau Malu cu Flori. Mai mult decât atât, senatorul Adrian Țuțuianu susține că mare parte a acestor așa-zise baze sportive, care au costat miliarde, vor fi luate cât de curând de ape și asta pentru că autoritățile le-au construit fix pe malul gârlei.

După drumuri, locuri de joacă, poduri și podețe, a venit rândul bazelor sportive să devoreze miliarde de lei din fondurile publice ❚ „Scenariul” portocaliu după care se construiesc baze sportive în județ a fost dezvăluit de senatorul PSD Adrian Țuțuianu ❚ Se ia un teren de dimensiuni modeste (de cele mai multe ori pe malul gârlelor), se împrejmuie ște (sau nu), se ridică o clădire micuță și pe alocuri se mai trântesc câte o tribună cu scaune portocalii ❚ Cât costă această preocupare deosebită pentru… sportul pe bani publici? Între 5 și 7 miliarde lei/baza sportivă, prețuri supraevaluate

Așa arată în Dâmbovița, potrivit senatorului social-democrat, o bază sportivă de 7 miliarde lei vechi marca PDL. Baze sportive nedotate, neterminate, dar care costă miliarde se găsesc în multe dintre localitățile județului, mai ales în cele cu fief portocaliu.

 …. http://jurnaldedambovita.artpress.ro/jdb_print_articol–PDL_joac_tontoroiul_jafului_pe_bazele_sportive,5950.html

2 COMENTARII

  1. lucrez in domeniul asta sportiv in spania.montez piste de atletism si salii de sport decat solul.firma pentru care lucrez se numeste MONDO IBERICA si e singura in acest domeniu din lume.pentru a cumpara 1m de guma deasta pretul e in jur de 40 euro.o sala de sport de vreo 1200 metri patrati (decat campul)plus anexe baii,vestiare,magazie si sala de comanda pentru lumina si toate lucrurile electrice din sala.tot solul costa in jur de 60.000 euro prin concluzie nu cred ca ajunge primaria sa puna o asa guma in aceste salii de sport.

  2. Domnilor ,
    de ce nu se verifica firmele care construiesc asemenea” baze-tarcuri sportive”dotate dupa cum se vede cu mai nimic pentru a se cunoaste daca toate aceste investitii au legatura numai cu „portocalii”.Pe malul garlei se construiesc pentru ca la o viitura puternica aceste „baze-tarcuri de caini” sunt luate de ape, iar la o verificare amanuntita nu mai pot fi reevaluate la preturile reale din teren ,ci sa ramana investitie fantoma spalata de apa garlei.In felul acesta este pacalit si tras in „teapa” STATUL ,adica noi care suportam tot ceea ce unii „destepti de ROMANIA ” ……..nu se mai potolesc si continua fara nerusinare sa ne prosteasca pe banii publici,adica ai cetatenilor.Si uite asa unii dintre noi ne spunem parerea ,iar ei(smecherii) isi vad de buzunarele lor.Dar pana cand?,si sa folosesc celebra fraza „pana cand o viata amara”!,ca prea se potriveste la noi romanii(exluzand „smecherii” -„ho…….tiiiii!!).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.