Șapte persoane din Satul Izvoare, Dâmbovița, atacate de un roi de viespi. Trei persoane, în şoc anafilactic. Printre victime sunt și angajați IS

0
236

Șapte persoane din Izvoare, Dâmbovița, între care și doi angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au ajuns, duminică, a spital, după ce au fost înțepate de viespi. Trei dintre victime sunt în şoc anafilactic, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Telea, că angajaţii ISU au fost chemaţi, duminică, în comuna Voineşti, sat Izvoare, la o persoană în vârstă de 32 de ani înţepată de viespi. Echipajul a fost solicitat să acorde ajutor unei persoane care a fost înțepată de viespe, când se afla la scăldat. Pompierii au preluat pacientul, pe care îl transportau spre ambulanță, atunci când au fost atacați de un roi de viespi.  Trei dintre persoane, între care și un paramedic SMURD, au intrat în şoc anafilactic.

„Cei doi colegi ai mei şi alte patru persoane au fost şi ei înţepaţi de viespi. Cei şase şi pacientul iniţial au fost transportaţi la spital, trei fiind în şoc anaflilactic”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Ciurea, a declarat că poliţiştii sunt la faţa locului şi au început verificări.

http://m.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/sapte-persoane-din-dambovita–atacate-de-un-roi-de-viespi–trei-persoane–in-soc-anafilactic–printre-victime-sunt-si-angajati-isu-463050

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.