Sa ne aducem aminte de inundatiile de anul trecut din august de la Pietrari si Râu Alb

0
284

In acest videoclip de la secunda 1:36 : despre  localitatea Râu Alb din Dâmbovita, unde apele unui parau au rupt un sens de mers din Drumul Judetean 712, iar aproximativ 30 de gospodarii au ramas izolate dupa ce un pod a fost deasemenea rupt.

Aproape 30 de familii au ramas izolate, mai multe gospodarii au fost inundate si sectoare de drum afectate in nordul judetului Dambovita, iar alimentarea cu apa a fost intrerupta in trei localitati, ca urmare a ploilor torentiale din noaptea de vineri spre sambata.

Purtatorul de cuvant al Prefecturii Dambovita, Andreea Ionescu, a declarat ca 30 de familii din Rau Alb au ramas izolate dupa ce viiturile puternice au rupt un podet, transmite corespondentul NewsIn.

Partea carosabila a DJ 712 A a fost dislocata pe sensul de mers Barbuletu – Pietrari, pe o distanta de aproximativ 70 de metri, iar opt gospodarii au fost inundate. In localitatea Badeni, partea carosabila a DJ 712 A a fost afectata pe aproximativ 50 de metri, pe sensul de mers Runcu – Fieni, iar paraul Runcu a rupt colectorul principal de canalizare.

"O autobasculanta si remorca acesteia, precum si un autoturism parcate intr-o poiana din apropierea raului Ialomita au fost duse de viituri in albia raului. Echipele de interventie au reusit sa le aduca la mal. De asemenea, au fost inundate cinci gospodarii si o locuinta", a adaugat sursa citata.

sursa si articol complet la :

Dambovita: Zeci de familii izolate dupa o ploaie torentiala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.