Revista PRIM editata de Scoala de Arte si Meserii de la Gura Barbuletului

0
294

Interviu cu primarul Barbuletului, Marian Alexe.

Intrebare : Cu mulți ani în urmă ați fost elev , vă rugăm pentru început să ne povestiți o întâmplare din aceaperioadă .

Răspuns :Sunt multe ….dar voi incerca să retrăiesc unele momente : într-o pauză împreună cu colegii de clasă am început jocul ,, Stefan Cel Mare și turcii ,,. Am încins o bătaie cu săbii de lemn, iar din întâmplare a mea s-a rupt , fiind invins de turc , dar in loc să-mi ia capul mi-a luat gura , si astfel m-am ales cu un semn de lupta pe care îlam și astăzi .

 Intrebare : În acest an am intrat într-o școală noua , pentru care v– ă mulțumim. Am vrea să ne spuneți decpre alte proiecte legate de școală ?
Răspuns : In acest an doresc să termin lucrarea începută la grupul sanitar din incinta școlii , dotarea cu încă o centrală termică, și deasemeni reabilitare parții vechi a clădirii. Deasemeni în primăvară vom amenaja un spațiu de joacă pentru prescolari și un parc in curte cu băncuțe pentru elevii mai mari

Intrebare :In școala noastră sunt elevi care au obținut rezultate foarte bune atât la clasă cât și la concursurile școlare la care au participat , doar că situația materială din familie este precară.Pentru viitorul acestor copii care vor reprezenta comunitatea ce inițiați ?
Răspuns : Promit ca intr-o viitoare ședință de consiliu local să putem găsi o soluție pentru ajutorarea pe viitor a acestor elevi cum ar fi : burse sociale pe durata unui semestru sau ajutor banesc pentru diferite ocazii. Reporter : Va multumim pentru timpul alocat interviului , și noi promitem că vom avea rezultate la învățătură pe măsura . Interviul a fost realizat de echipa CE formată din : Ungureanu Andreea , Stan Lavinița ( cls a VIII a) , Hogioiu Larisa (cls a VI a) și Denis ( clasa a VII a)
…..

articol complet aici :
PRIMĂVARA COPILĂRIEI

sursa : http://scoli.didactic.ro/revista/prim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.