Recomandam articolul „Boborul suveran dâmboviţean „, AUTOR: Radu PĂRPĂUȚĂ

0
255

Târgovişte. Oraşul unde nomenclaturiştii de rang al doilea au executat la 25 decembrie ’89, după o înscenare de proces tipic comunistă, pe şeful nomenclaturiştilor de rangul întâi – Ceauşescu. Şi de atunci, de peste un sfert de veac, aceşti nomenclaturişti, fii şi nepoţii lor, conduc în stil mafiotico-comunist ţara. Azi le zice PSD, dar titulatura e ca şi cum ar scrie „agealâc” la „bordel”. Desigur, a existat mincinoasa „alternanţă democratică” la guvernare, dar, de fapt, ei au condus mereu cu oameni infiltraţi în toate partidele. Iar partidele care puteau fi cu adevărat alternative (ţărăniştii mai întâi, acum liberalii) au fost implodate tot de ei cu metode kaghebistice, prin „cârtiţe”, modelul exemplar de cârtiţă fiind Tăriceanu – ca să vă faceţi o idee. S-au democratizat şi occidentalizat neo-nomenclaturiştii, dar doar ca să-i pupe-n bot pe occidentali şi să pape tot, orice fond european. Bruma lor de occidentalizare constă în faptul că-şi petrec vacanţele la Ibiza, că-şi trimit odraslele la studii în ţări occidentale sau că dăruiesc desuuri de milaneză amantelor, care nu-s altceva decât nişte boarfe, înainte numite grizete, iar mai înainte – podărese.

Şi iată că, la 27 de ani de la împuşcarea lui Ceaşcă, tot pe un 25, dar nu decembrie, ci februarie, are loc o mare adunare populară la Târgovişte. Merită să ne oprim un pic asupra acesteia, fiindcă avem aici tot tacâmul pesedistic, aşa cum în fiece fir de păr din capul organizatorului Adrian Ţuţuianu avem toată pădurea suverană PSD.

De fapt, despre un singur lucru vreau să vorbesc. Cei mai mulţi, care au văzut imagini de la adunare sau fotografii după aceea, au remarcat ceva: feţele triste, nedumerite, speriate, pe alocuri jalnice ale oamenilor. Oamenii aceştia nu ştiu ce li se întâmplă. Mila este cuvântul care descrie cel mai bine senzaţia dată de imagini. Sigur, erau acolo şi destui hoţi mai mari sau mai mici, toţi cu familiile lor, destui şmenari care gravitează în siajul celor de la putere, destui bugetari aduşi cu turma, fiindcă Marele Partid are grijă să-şi pună şefi în fiecare şcoală, în fiece spital sau birou cât de mic, prea destui asistaţi social care se mulţumesc cu atâta, care trăiesc în promiscuitate şi, sunt sigur, nu ştiau să citească pancartele, fiindcă mulţi n-au mers la şcoală şi nu-şi trimit copiii la şcoală (judeţul Dâmboviţa are o populaţie consistentă de „alte naţionalităţi”, ştiţi dumneavoastră care, aşa că mitingul a fost pentru această populaţie un fel de prestaţie comunitară).

mai mult la:  ziaruldeiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.