Razbunare în „Apples War | Razboiul Merelor” din Dâmbovita : Țuțuianu loveste într-o firma din Pietrari

0
465

Mere stricate pe băncile elevilor

„S-a constatat că SC Lido Gârbea SRL utilizează un depozit de alimente din Târgovişte, pe Calea Ialomiţei, aparţinând societăţii Cicom SRL Pietrari ( stie cineva actionarii acestei firme ? au drept la replica ), şi că la locul de depozitare nu sunt condiţiile corespunzătoare pentru a menţine integritatea şi calitatea produselor. Am procedat la sesizarea celor care se ocupă de protecţia consumatorului. O să revenim cu o solicitare la DSP să reia verificarea şi să aplice sancţiuni.

angry_apple_by_areaith-d3exm2e

Am comunicat SC Lido Gârbea SRL, în data de 30 aprilie 2015, că ceea ce s-a livrat necorespunzător nu va fi plătit şi că vom trece la punerea în aplicare a dispoziţiilor Articolului 7 din Contract, legat de sancţiunile pe care societatea le poate primi dacă nu respectă standardele şi performanţele de calitate care sunt însuşite prin Caietul de sarcini”, a mai spus Țuțuianu.

Adrian Țuțuianu: Merele stricate livrate elevilor nu vor fi plătite

sursa :  http://reporterpenet.ro/adrian-tutuianu-merele-stricate-livrate-elevilor-nu-vor-fi-platite/

 

surse :  http://www.risco.ro/verifica-firma/actionari/cicom-cui-3235656

 

cititi si : Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate deS.C. CICOM S.R.L. , cu sediul in comuna Pietrari, sat Pietrari, judetul Dambovita, inregistrata la A.P.M. Dambovita cu nr. 13770 din 0 2.12.2014,în baza Hotărârii Guvernului nr. 445/2009 privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice

http://www.anpm.ro/documents/840347/2517683/DECIZIE+CICOM.pdf/73c429c0-299d-49e7-985f-fffabb433ee2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.