”RĂVĂȘITUL OILOR 2014 LA RUNCU” – A fost si Cornel Coman de la Pietrari

0
304

sursa foto :  dambovitanews.ro

La fel ca în fiecare an, sărbătoarea ”Răvășitul oilor” de la Runcu a fost un eveniment reușit și de această dată, iar totul se datorează primarului Gheorghe Brebeanu.

Mii de oameni au vizitat standurile comercianților de produse tradiționale și s-au bucurat de momente de relaxare în aer liber, într-o zonă diferită față de alți ani. Astfel, edilul a ales un platou întins, la punctul Brebu, o zonă situată la o altitudine de 750 de metri, cu un peisaj extraordinar care a încântat atât pe comercianți, cât și pe vizitatorii care au venit pentru a marca sfârșitul festiv al anului pastoral.

La eveniment au participat numeroși invitați din tabăra PSD, dar și din partea Alianței Creștin-Liberale.

Din partea A.C.L. au participat copreședinții Ludovic Orban și Iulian Vladu, primarul orașului Fieni, Adriean Budoiu, primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, președintele PDL Pucioasa, Ion Sorin. Aceștia au fost însoțiți de un staff numeros.

Primarul Gheorghe Brebeanu s-a dovedit a fi o gazdă primitoare pentru ambele tabere și pentru vizitatorii care au fost încântați atât de locație, cât și de faptul că nu a mai fost aglomerație ca în alți ani datorită faptului că spațiul disponibil a fost mai mare.

Edilul merită felicitări pentru organizarea acestui eveniment care a devenit o tradiție și un motiv pentru care localitatea Runcu este cunoscută și dincolo de granițele județului Dâmbovița.

… mai mult la :   http://dambovitanews.ro/cancan-3/stiri/cancan/ravasitul-oilor-2014-galerie-foto.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.