PSD va susţine candidatul propriu la alegerile de la Pietrari şi nu va merge pe o candidatură comună cu actualul edil, Cornel Coman

1
285

Şeful PSD Dâmboviţa îi ia locul pentru o săptămână lui (nea) Marin Antonescu. Din considerente de strâmbat din nări, democrat-liberalul ia o pauză forţată. Nu că n-ar fi meritat tot el şi runda asta în ramă…

Carevasăzică, domnul Ion Stan s-a gândit că dacă tot e frate (vitreg) cu liberalii, n-ar strica să le facă o aroganţă: şi anume că el nu-l cunoaşte pe primarul PNL de la Pietrari, Cornel Coman. Bonus, aroganţă  la aroganţă: PSD va susţine candidatul propriu la alegerile de la Pietrari şi nu va merge pe o candidatură comună cu actualul edil.

Apăi, în felul ăsta s-a ajuns la al treilea primar liberal pe care PSD l-a fixat drept ţintă în 2012. După Pucioasa şi Gura Ocniţei. Al treilea din…patru, câtă zestre au “galbenii” în judeţ. A rămas primarul de la Bezdead, dar mai e timp.

Acuma, se-nţelege că pesediştilor le stă-n drum alianţa cu PNL când vine vorba de compromisuri, se-nţelege că pesediştilor le stă-n gât organizaţia-abţibild cu care PNL se mândreşte la Dâmboviţa, dar dacă zici că faci politică adevărată, tre să ştii să le asortezi pe toate în virtutea unui scop comun. Când te strâmbi că nu ştii cine-i primarul de la Pietrari şi-ţi propui să câştigi 3/4 comune ale aliaţilor tăi, se cheamă că n-ai înţeles nimic din scopul USL şi construcţia ca atare e binevenită să se ducă dracului.

Sursa :

http://www.politicabroastei.ro/ion-stan/

1 COMENTARIU

  1. Apai….,buna luata decizia, arogantul asta de primar ar vrea sa fie ales din nou ?sau crede ca-i numai meritul lui pentru tot ceea ce s-a facut in comuna Pietrari.In primul rand sa nu uitam ca proiectul si aproape toata documentatia a fost facuta de fostul primar pesedist,iar actualul a dus la bun sfarsit,exact ca vorba romanului „mura-n/gura”.In al doilea rand acest primar nu a ajutat in niciun fel cetatenul de rand,ba mai mult i se potriveste fraza „cauta-ma ca nu ma gasesti”.Niciodata nu-l gasesti pentru a rezolva una din multele probleme ,totdeauna se ascunde .Noroc cu dl.vice care mai misca cate ceva,spun mai misca pentru ca la inceput acest domn era mult apropiat cetateanului insa acum probabil ca i-a insuflat si „mnealui aroganta si ingamfarea cu care este inzestrat si care-l caracterizeaza pe acest dom”primar..In timpul mandatului pesedeului mafia si coruptia nu era atat de mare ,acum s-a asternut o dictatura si o mafie specifica comportamentului acestui penelist,probabil din cauza asa ziselor relatii sus puse cu care acest primar se lauda.Pe timpul fostei guvernari problemele cetateanului erau rezolvate mult mai repede si cu mult mai multa responsabilitate,acum rezolvarea se face in functie de gradul de prietenie sau de rudenie cu cei din cadrul institutiei conduse de acest INCREZUT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.