PSD-ul E DISPERAT ! BARONUL ȚUȚUIANU A ORDONAT ARGAȚILOR SAI DIN JUDEȚ SA ADUCA OAMENII LA PROTEST

0
157

Presedintele comisiei S.R.I. Adrian Țuțuianu a dat ordine pentru strangerea randurilor in tot judetul Dambovita; orasul Targoviste e imnpanzit de lipitorii de afise care alearga din casa in casa si pe la scarile fiecarui bloc pentru nstiintarea populatiei despe mitingul PSD, mai mult chemand cu disperare … la paricipare !

E arhicunoscut faptul ca judetul Dambovita este unul din cele mai mari fiefuri ale comunismului – comunistilor si neocomunistilor(n.r. – nu degeaba voia Nicolae Ceauscu sa fuga in Dambovita la Targoviste intrucat a mai fost odata salvat pe vremea ilegalismului de o batranica undeva in comuna Ulmi – comuna suburbie a orasului Targovste), intr-un cuvant un judet rosu in proportie de peste 74 % ! Cu toate acestea nucleul dur al protestarilor din Piata Prefecturii Dambovita din Targoviste,format dintr-o mana de manifestanti care au protestat zi de zi seara de seara in fata institutiilor publice (n.r. – Consliul Judetean Dambovita si Prefectura D-ta dar si de cateva ori la Primaria Targoviste) au reusit sa le bage frica in oase liderilor PSD, care intre noi fie vorba, poarta dosare grele … de gat … precum pietrele de moara !

Vineri ,24 februarie 2017, la fiecare scara de bloc din Targoviste a fost lipit cate un afis care anunta si invita cetatenii la mitingul de protest pe care PSD doreste sa-l realizeze in wekeend in centrul citadin al municipiului resedinta de judet !


Daca in fiecare seara in Piata Prefecturii Dambovita din Targoviste vin cca 10 – 12 protestatari care scandeaza adevaruri dure cu privire la coruptii si caracterul neocomunist al conducatorilor obstii judetene … se vede treaba ca cele 10 – 12 persoane au bagat frica in liderii Tutuianu si Oprea care se simt rau de tot cu musca pe caciula , incat au ajuns sa ceara ajutorul cetatenilor concitadini pentru a realiza un „mare miting” !

Destul de probabil … intrucat … cea mai des utilizata strigare de slogan in fata Prefecturii si a Consliului Judetean Dambovita a fost aceea cu : D.N.A. SA VINA SA VA IA !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here