PROIECTE NOI ÎN COMUNA PIETRARI. Cum ramine, dom’ primar Coman ?

2
213

Stiati ca:  Administrația Națională a Îmbunătățirilor Funciare Dâmbovița a declarat ca anul trecut, s-a făcut o singura investiție semnificativă, de amenajare a terenului afectat de alunecări, la Pietrari, a cărei valoare s-a ridicat la 266.000 de lei (cca 66.000 euro) și care a fost realizată în proporție de 60%, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile în perioada execuției lucrărilor.

Primarul comunei Pietrari, Cornel Coman face numeroase demersuri pentru a obține finanțari cât mai mari și din cât mai multe surse posibile.

Spre exemplu, are in derulare cateva proiecte printre care investitia scolii din comuna, impietruirea de drumuri si nu in ultimul rand dezvoltarea satului. Pentru acesta din urma se pare ca nu exista o finantare efectiva. La nivelul bugetului nu sunt decat 600 de milioane de lei . 

2 COMENTARII

 1. Imi permit sa fac doua precizarii,cu toate ca nu este de competenta mea si,mai mult de atat nu sunt eu in masura ,dar citind articolul de mai sus nu ma pot abtine fara sa-mi dau cu parerea(,banuiesc ca nu supar pe nimeni sau daca da, imi cer scuze inca de pe acum).Nu cred ca motivul este cel legat de conditiile meteo,deoarece daca banii existau in totalitate pt.aceasta lucrare ,erau opriti si folositi in momentul cand timpul permitea acest lucru,nu destinati in alte scopurii asa cum de pilda se intampla la alte primarii,deci eu cred ca nu au fost banii suficienti pentru terminarea acestui proiect.
  O alta problema este aceea ca PIETRARI nu mai este un sat(asa cum dv-tra ati scris sau ma rog poate va referiti la satele din comuna),
  ci o adevarata COMUNA frumoasa,bogata si infloritoare.

  multumesc mult pt.intelegere ,
  cu scuze daca am deranjat!

  sanatate si sa auzim de bine!

 2. Eu l-as ruga pe d-ul Primar urmatorul lucru referitor la reteaua de apa potabila.
  Stim cu totii ca aceasta este facuta ,daca nu ma insel inca de acum aprox.25-30 de anii,iar tot de atunci nu s-a facut nicio lucrare de intretinere sau de extindere, de aceea cred ca nu ar fi o problema atat de mare daca s-ar solicita fondurii atat pentru intretinerea si extinderea acestei retele, cat si marirea bazinului de captare si depozitare a apei.In forma actuala ,cei care locuiesc pe principala au maxime avantaje,pe langa presiune ,multii dintre ei si-au facut bazine in curti sau gradinii unde-si stocheaza apa ,iar ulterior folosita la udatul culturilor,iar cei care locuiesc pe ulite nu au presiune nici pentru a umple doua galeti.
  De aceea sunt convins ca multii ar fi deacord ca,in cazul in care nu s-ar obtine banii suficienti ,sa contribuie fiecare astfel acoperind suma necesara,dar inainte de toate ,facuta o campanie de informare prin care sa se explice ca apa din majoritatea puturilor nu este curata avand cu mult peste limita factori ce nu-i permite a fi potabila si de buna calitate.

  In acest fel cetatenii pot fi mult mai usor de convins pentru a participa cu diferenta de banii necesari in realizarea acestui proiect.

  multumesc,
  si sa auzim de bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here