PROIECTE NOI ÎN COMUNA PIETRARI (arhiva oct 2010)

1
306

Primarul comunei Pietrari, Cornel Coman face numeroase demersuri pentru a obține finanțari cat mai mari și din cat mai multe surse posibile. Spre exemplu, are in derulare cateva proiecte printre care investitia scolii din comuna, impietruirea de drumuri si nu in ultimul rand dezvoltarea satului. Pentru acesta din urma se pare ca nu exista o finantare efectiva. La nivelul bugetului nu sunt decat 600 de milioane de lei

1 COMENTARIU

  1. Din nou imi permit si, ca de fiecare data am””tupeu”sa va urmaresc interviurile .Sper ca nu au efect negativ ceea ce scriu si sunt sigur ca nu va supara in vreun fel comenteariile mele (pro si mai mult contra). La minutul 1:16 faceti referire la un anume studiu hidro ,iar cu aceasta ocazie nu ati gasit sau descoperit vreo sursa de apa potabila.Nu stiu ce fel de studiu s-a facut incat nu v-ati dat seama ca de fapt exista o retea de apa facuta cu ..poate zeci de ani in urma care porneste din punctul Valea Sipotului unde este bazinul de captare si o parte dintre cetateni inca beneficiaza de apa potabila.Aceasta retea este veche asa cum am sus, insa dv-tra nu puteti spune ca in urma cercetarilor facute nu s-a gasit chiar nimic.Mai departe spuneti ca ati fost scos din context sau din cauza coloraturii (banuiesc ca la cea politica v-ati referit )nu s-a putut demara proiectul referitor la reteaua de apa Va contrazic pentru ca dv-stra sunteti mai mult „portocaliu” in privinta finantarilor decat multi primari,asa ca nu inteleg de ce totdeauna va dati lovit de „mareea portocalie” si nu recunoasteti ca ati avut sprijin.
    M-as bucura foarte mult sa fiu cat de cat lamurit chiar de dl.Primar ,dar cum dumnealui nu prea obisnuieste sa raspunda asa cum si alti edili o fac,nu ma astept la o asemenea placuta surpriza din partea domiei sale.Daca nu are chiar placere sa intre pe acest site pentru a tine o legatura ( poate fructuasa) cu oamenii de rand eu totusi ii multumesc si doresc ca tot ceea ce-si propune sa se realizeze cu mare succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.